12 days of christimas

Nå er jeg egentlig i gang med Crossfit Level 1-kurs, men i lunsjpausen så jeg mitt snitt til å slenge opp noen bilder og litt tekst 🙂 Jeg har jo faktisk lovet meg selv (og alle mine hittil ikke-eksisterende lesere) å blogge hver dag, og jeg har ingen planer om å bryte det løftet!

I går var det nemlig julefeiring på Crossfit Oslo, som visst er en årlig tradisjon. Jeg har jo bare vært medlem siden september i år 🙂

Jeg ante fred og ingen fare, men fikk litt noia når jeg så hva «12 days of Christmas» egentlig innebar…

image

Man jobber seg oppover for hver runde, der man legger til en øvelse. Første runden kjørte vi altså kun èn markløft. Neste runde kjørte vi èn markløft, og to hang power clean. Tredje runde kjørte vi èn markløft, to hang power clean og tre front squats. Slik holdt vi på, og målet var å komme seg helt opp til 12, altså å avslutte med tolv sumo deadlifts high pull. For jenter skulle man bruke 30 kg hele veien (stang+vektskiver).

Asså.. Det tok meg ti min å innbille meg at jeg skjønte opplegget. Så tok det meg nye ti minutter ut i økta før jeg skjønte at jeg gjorde feil. Så don`t worry hvis du kjenner det er litt tricky å bli klok på økta.. Det syns jeg enda!

Dette var en røre av masse morsomme øvelser, men også en ganske avansert økt sett igjennom mine PT-øyne. Ikke noe å kaste seg på med mindre man har drevet med denne type trening en god stund 🙂 Økten hadde heldigvis en timecap (tidsbegrensning) på 30 minutter, slik at om man ikke klarte alt på de 30 minuttene kunne man kaste inn håndkleet. Takk for deeet! Når klokka ringte besvimte jeg et eller annet sted i noen labre forsøk på hang power snatches.

Anyhow, jeg ville bare vise frem galskapen. Det var god stemning og masse fine, svette folk på ett sted, som gjorde det hele til en skikkelig fin fredagsjuleøkt! Etter en dusj og en god dose sushi avsluttet vi med sosialisering, rett og slett på senteret.

Denne type julebord liker jeg! 😀

image

Egentlig er det vel sånn at man burde spørre alle disse variantene om det er ok at jeg legger ut bilde av de..? Sorry peeps, hakke tid! Dere er fine uansett.

Ha en fin lørdag 🙂

Flere
Artikler