Crossfit Open er i gang!

… Og det er visst jeg å!

Jeg trodde helt ærlig ikke at Crossfit Open var noe for oss dødelige treningsmennesker, men der tok jeg visst feil. Alle kan være med! And so I am! 🙂

Hver torsdag slippes det en ny treningsøkt, som man må gjennomføre og registrere innen den påfølgende mandagen. Da kan man se og sammenlikne resultatene sine opp mot alle andre som deltar i hele verden! Ganske kult? 🙂

Nytt i år er at det lanseres både vanlige økter (rx, det er de øktene Kristin Holte og co kjører), men også skalerte varianter. Man kan bytte på hva man ønsker å kjøre fra økt til økt. Jeg tror nok jeg ligger litt sånn midt imellom rx og skalert, avhengig av hva vi skal igjennom, så planen er å prøve meg på både skalert og rx hver uke. Så får vi se hvordan det hele forløper seg i praksis 🙂

Den første økten ble altså lansert i går, og kan gjennomføres og registreres frem til mandag.

image

Den skalerte, altså lettere varianten…

image

Hvis du er nysgjerrig på økta, eller Crossfit Open generelt, kan du sjekke ut denne nettsiden. Der får du også beskrivelser av alle øvelsene, med bilder og video.

image

image

image

image

Alle som vil delta må «dømmes» av en annen, så når jeg var ferdig med min økt var det partneren min sin tur. I dette tilfellet Carina 😀

image

image

Nei, gøygøygøy og moro for unga. Jeg har egentlig litt sommerfugler i magen hver gang jeg skal trene crossfit, bare fordi det liksom er et snev av konkurransepreg uansett hva man skal. Og jeg merker jo at det blir litt ekstra når det «virkelig gjelder», resultatene skal loggføres, sammenliknes osv. Men jeg tror jeg har godt av det! Godt for skrotten å lære seg å være, og ikke minst prestere, i stresset.

image

Nå gjenstår et par timer til på kontoret før jeg skal ringe inn helgen med fine venner og god mat. Yeeeey 😀

God helg dere <3

 

 

 

Flere
Artikler