Dagen derpå og post treningsreise-blues

Inneholder promotering av egen treningsreise

Heihei fra en medium sliten kropp – og det er ikke på grunn av noen treningsøkt, nei?

I går feiret nemlig en av mine beste venninner bursdag, og bjudet på nydelig selskap, mat og drikke, blant annet en innleid bartender som mekket digge drinker. Superhyggelig kveld, men formen er sånn medium passe i dag, hehe. Jeg holdt senga til 14.00-draget, fikset litt i hagen, dro på besøk til mamma og pappa.. og nå ligger jeg på sofaen, etter en nydelig søndagsmiddag. I kveld er det kun avslapning på agendaen, med en gigantisk smågodtpose som skal fortæres – nam!

Utover det har jeg allerede begynt å drømme meg tilbake til treningsreisen vår – man skjønner nesten ikke hvor fint man har hatt det før man har kommet hjem, haha. Jentene vi hadde med oss var heelt rå, og for meg og Maren var det hele en drøm å ha med å gjøre, fra start til slutt. Veldig moro at så mange spør om ting vedrørende treningsreisene våre – keep it coming! Neste mulighet til å dra på tur med oss er til høsten, nærmere bestemt 25. august – 1. september. Turen begynner allerede å fylle seg opp, så det kan være lurt å være kjapp med påmeldingen hvis du vet at det frister. Du kan lese mer om turen her.

At dette er jobben min blitt er bare helt.. sinnsykt å tenke på. Jeg prøver virkelig å nyte hvert eneste øyeblikk, og er så utrolig takknemlig til ovenfor hver eneste en som viser meg tillit på den ene eller andre måten – som blir med på tur, som leser bloggen, som hører på Treningspodden.. takket være dere har jeg muligheten til å gjøre ting som dette, og forhåpentligvis bidra til at stadig flere finner sin egen treningsglede på en måte som er sterk, sunn og holdbar over tid. Huff, får nesten ei litta tåre i øyekanten her – må være kleinheten etter gårsdagen som gjør meg litt ekstra skjelven, haha?

Vloggen, som du kanskje har skjønt, utgår denne uken, rett og slett fordi jeg ikke har fått filmet nok, og ihvertfall ikke hatt tid til å klippe sammen noe.. neste søndag blir det andre boller! Men nå rabler jeg litt. Det skal du slippe. Nå skal jeg nyte resten av søndagen, før uka skal angripes fra og med i morgen. Den kommende uken skal jeg lage en del innhold med Prior, som jeg er så heldig å få samarbeide med i ukene fremover. Videre skal jeg ha en del møter, trene flotte PT-kunder, ha gruppetimer, holde et treningsevent, spille inn Treningspodden.. alt det vanlige, før jeg nok en gang reiser på treningsreise. Til Kypros. Samme sted jeg nettopp var på, hehe. VING arrangerer nemlig treningsreise, og jeg er så heldig å få være med som instruktør. Så her er det bare å henge i! ?

Men først.. søndag.

 

 

Flere
Artikler