Honey, I’m coming home!

I skrivende stund er jeg plantet i sofaen i hotellresepsjonen med jentene, etter en fantastisk start på dagen – en treningsøkt fra 07.30, etterfulgt av frokost, gjorde meget godt for kroppene.

Ettersom det er siste dagen tillot jeg og Maren oss å være med på treningsøkten vi kjørte, og dermed ble vi minst like slitne som alle andre?

#TRENINGSTRYNE ✔

Jeg fikk æren av å stå midt i sirkelen og lede jentene gjennom økta, og jeg kan love dere at man får et ekstra gir når 43 blikk er festa på deg gjennom en hel treningsøkt – love it!?

Nå er altså nok en treningsreise over, og det er både kjipt og godt på samme tid.. kjipt fordi vi må si hade til alle de fine jentene våre, og fordi noe vi har sett så frem til faktisk er over. Samtidig er det godt å vite at gjennomføringen har gått så bra, og jeg er så innmari lykkelig over å vite at de som har vært på reise med oss har hatt det B-R-A!❤

Ikke minst skal jeg hjem til verdens fineste mann, som har trålet seg gjennom en drøy uke alene i heimen med brukket ankel – brutale greier, haha.

I kveld er det tacofredag på agendaen (hva ellers), beina høyt og nytelse på høyt nivå – borte bra, hjemme best, er det ikke det man sier? ?

Vel.. det er uansett ikke så synd på meg verken den ene eller den andre veien. Allerede fredag om en uke skal jeg på ny treningsreise, til samme sted, da som instruktør på VING sin treningscamp. Én uke er akkurat nok til å rekke å begynne å glede seg igjen ??☀

God fredag, fine folk❤

Flere
Artikler