Dagene som dette minner meg på hvorfor jeg gjør det jeg gjør

Eventet som omtales i dette innlegget ble arrangert i samarbeid med Under Armour

I skrivende stund ligger jeg langflat på sofaen (nok en gang), men svirrende tanker om hva jeg skal lage til lunsj. Søndagen startet med sovemorgen, kaffe, god frokost og sitronvann, før jeg joinet en løpetime og en TRX-time på Elixia. Perfekt søndagstrening, der fokuset var på å bruke kroppen og svette litt, uten å gå i kjelleren. Mission accomplished! Gårsdagens kveldskos var superhygge, og jeg føler jeg slår to fluer i én smekk når jeg i tillegg er i superform på en søndag. Får nyte det de helgene det skjer – sannsynligheten for søndagstrening minsker som regel i takt med at rødvinsinntaket stiger.

Anyhow, noen bilder fra gårsdagens event er på sin plass. I går fikk jeg nemlig bruke rollen min som blogger og profil til noe fantastisk! Sammen med klesmerket Under Armour samlet jeg en flust av sporty mennesker til The Stair Battle i Frognerparken, og for en suksess det ble! En stor takk til Ina og Tiril, våre trofaste tidtakere, som leverte topp energi fra start til slutt, og ikke minst – deltakerene! Jeg bøyer meg i støvet over energien de hadde – takket være de ble dette en uforglemmelig treningsdag i høstsolen, der treningsglede, tempo og raske bein sto i fokus. Og endel konkurranseinstinkt da – de kunne jo vinne treningsklær til over 10 000 kr, for søren!

kristiandale_presskontakterna_ua_014 kristiandale_presskontakterna_ua_180kristiandale_presskontakterna_ua_059 kristiandale_presskontakterna_ua_049 kristiandale_presskontakterna_ua_063 kristiandale_presskontakterna_ua_075 kristiandale_presskontakterna_ua_076 kristiandale_presskontakterna_ua_082kristiandale_presskontakterna_ua_021 kristiandale_presskontakterna_ua_072 kristiandale_presskontakterna_ua_057 kristiandale_presskontakterna_ua_056 kristiandale_presskontakterna_ua_121 kristiandale_presskontakterna_ua_062kristiandale_presskontakterna_ua_085 kristiandale_presskontakterna_ua_095 kristiandale_presskontakterna_ua_116 kristiandale_presskontakterna_ua_141 kristiandale_presskontakterna_ua_153 kristiandale_presskontakterna_ua_172

For en gjeng sier jeg bare, og takk til fotograf Kristian Dale som fanget alle blinkskuddene. Alle bildene i dette innlegget er knipset av han. Sjekk ut hjemmesiden hans HER. Jeg er så takknemlig for å få lov til å være med som ambassadør på slike arrangementer, og bidra til at folk kommer seg ut i aktivitet og kjenner på gleden av å trene med andre. Jeg elsker jo å være en profil, blogge og hele den regla der, men slike arrangementer gjør det liksom litt ekstra verdt det. Så takk til Under Armour som lot meg få være med på moroa, og takk til alle som møtte opp – det var dere som skapte moroa!

kristiandale_presskontakterna_ua_173 kristiandale_presskontakterna_ua_174 kristiandale_presskontakterna_ua_176kristiandale_presskontakterna_ua_141 kristiandale_presskontakterna_ua_095 kristiandale_presskontakterna_ua_146

Nå skal jeg jobbe litt, rydde litt i leiligheten, kose meg og slappe av, før det venter en over gjennomsnittet hyggelig familiemiddag i kveld. Nydelig dag!

Håper dere har det bra, og bruker søndagen til å lade opp på best mulig måte 🙂 

Pia

Flere
Artikler