Dagens treningsøkt og mitt hotteste lunsjtips på hjemmedager

Dagen i dag startet med en crossfit-økt klokken 09.00, som vanlig i disse dager. Jeg setter uventet stor pris på å bare kunne møte opp og gjennomføre trimmen min, uten å tenke noe særlig mer på det. Planla aldri at dette skulle bli tidens crossfit-sommer, men ja.. det har det visst blitt. Kanskje det var Treningspodden-episoden med Kristin Holte før sommeren som gjorde det? Kjenner jeg gleder meg til å poddeskravle med Silje om det, haha.

Anyhow, dagens økt så slik ut.

Etter en kjapp oppvarming gikk vi som vanlig i gang, og ja.. skulderpress er greit nok det. Ikke min favorittøvelse, da jeg aldri kommer meg forbi 35 kg-ish, men jeg fortsetter å struggle meg igjennom jeg, haha. Deretter gikk vi løs på de tre femminutterene, som i grunn var helt supre. Markløften på den siste der var riktignok altfor tungt for min del, og etter å ha prøvd meg på bare én repetisjon gikk jeg ned 20 kg. Veldig tunge løft kombinert med høyt tempo, pust og puls er ikke alltid en innertier her i gården – ihvertfall ikke når det er tett opp mot maksløftet ditt, haha.

Men hei, kan jeg tipse dere om noe? Som dere vet går dagene mine for tiden med til trening, hjemmekontor, Børge Fagerli-kurs (det kan du forøvrig lese mer om her, hvis du blir nysgjerrig – det er #sponset, så da merker jeg denne parantesen merkes med #reklame, for å være innafor, haha), pusling i heimen og diverse andre småting. Det blir med andre ord en god del mat hjemme ila. dagen, og utover min faste frokost (som du kan sjekke ut her), ser jeg jommen meg et mønster når det kommer til lunsjen også.

#inabowl-trenden har jeg jo skrevet om før, og jeg sverger visst like hardt til den enda. Åpenbart.

På det øverste bildet har jeg blandet sammen spinat, ferdiggrillet kylling fra butikken, mais, gulrot og avocado. Det hele er toppet med et par dryss grillkrydder og litt kesam. NAM! Hver enkelt ingrediens gjør jobben, og sammen blir det en digg bolle med masse.. digg, haha. På de to siste bollene har jeg blandet søtpotet, spinat, litt mais, laks og paprika, også tror jeg jeg puttet oppi litt pesto og en god del krydder også – supergodt! Poenget her er vel å alltid ha masse gode grønnsaker og kvalitetsproteinkilder i kjøleskapet, slik at det er enkelt å slenge sammen digge lunsjer som dette. Om du i tillegg har stående litt kesam, pesto, fetaost og soyasaus har du alltid potensielle dressinger stående, som bidrar til å gi bollen din litt ekstra smak.

Masse grønnsakspoeng å hente her, folkens, men enda viktigere – en supergod lunsj som gjør deg proppfull av energi og sunne byggesteiner!

Flere
Artikler