Datoen for neste treningsreise er spikret!

Reklame for egen treningsreise

Endelig har vi spikret datoene får vårens treningsreise, altså i 2018. Det blir 20- 27. april 2018, på fantastiske Sunwing Sandy Bay Beach på Kypros. Dette er det samme hotellet jeg var på når jeg var instruktør på VING sin treningscamp, og elsket absolutt alt ved det. Fantastisk buffet, stort, super strand, digg promenade, masse basseng å velge mellom, megastort område, supre treningsfasiliteter.. dette stedet har alt! Kypros er et av de mest værsikre stedene VING har å tilby, og nettopp derfor har vi valgt å legge turen såpass tidlig. Vi er garantert fint, varmt og digg vær, hoteller er ikke stappfullt (jo nærmere man kommer ferien, jo fullere blir det) og vi har så mye plass som mulig å boltre oss på.

Sjekk ut mer info om turen her, og sikre deg din plass via påmeldingslenken.

Mer info om både tur, opplegg og program vil selvfølgelig komme, men i stor grad vil de likne på turene vi har hatt tidligere. Why change a winning thing! Både jeg og Maren står stødig i vår treningsfilosofi, noe som i stor grad former våre turer. Her er det treningsglede, ny kunnskap, motivasjon og inspirasjon som står i fokus, i kombinasjon med avslapning, nye bekjentskaper, hygge og.. tja.. livet! Vi ønsker å gi dere det vi vet hadde vært vår egen drømmetur – det er målet vårt hver gang. I tillegg er det viktig for oss at de som reiser med oss lærer masse, slik at man kommer hjem med motivasjon og en plan til hvordan man skal angripe sin egen trening og kosthold etter turen.

Sjekk ut hashtaggen #piaogmarenstreningsreise på Instagram, så får du en deilig smakebit på hva du kan vente deg på tur med oss. 

Foto: Victoria Nevland

Litt ulike datoer har blitt ønsket fra dere alle, og vi har virkelig prøvd å møte ønskene deres. Når det er sagt, vi måtte lande på noe, og denne gangen føles sen april ut som et godt valg. Erfaringsmessig fylle disse turene seg raskt opp (bank i bordet, så sjukt at jeg kan skrive det), så her er det bare å spikre datoen i filofaxen, booke din plass og telle ned dager til avreise. Om dere har spørsmål om reisen, fyr løs – om dere har spørsmål rundt bestilling, betaling og andre formalitetet kan disse rettes til trening@ving.no – det greiene der har de stålkontroll på!

I første omgang har vi høstturen vår å se frem til – 23. september tar vi med oss rundt 40 spreke jenter til Kroatia! Deretter blir det et opphold, der denne turen er det neste på agendaen. Godt å ha noe å se frem til, si´! Jeg har faktisk booket en egen treningsreise til meg og mannen i mellomtiden der å.. mer om det senere.

Nei, dere.. jeg er kanskje inhabil, men dette er tidenes treningstur – bli med!

Flere
Artikler