Nå klarte jeg ikke dy meg lenger

.. en update er på sin plass!

Ikke fordi jeg føler at jeg må, men fordi jeg savner det – min lille time out med dataen på fanget, der jeg kan få ut noen linjer og et par bilder som summerer opp status quo her i ferieparadiset. For det er det virkelig – et paradis! Når det er sagt har vi ikke hatt 100% toppvær hele tiden, så jeg er glad jeg pakket med både varme gensere, UGG´s og regntøy, hehe. Vi har hatt sånn 50, 50 bra og dårlig vær, og det er jo egentlig norsk sommer i et nøtteskall ?

I dette innlegget kan du sjekke ut mer om hvordan jeg tilbringer sommeren i år.  

Vi har vært så heldige å hatt masse besøk allerede fra første dagen. Først med min familie, og deretter kom kjærestens familie ned. I helgen har vi hatt en fantastisk vennegjeng nedover, og fått feiret mannens 30 fylte år enda en gang, hehe. Jeg har trent nesten hver dag, og kjørt på med det som fristet. En fin miks mellom trening med egen kroppsvekt og løpeturer i fin natur, i finfint selskap. På lørdag kjørte vi for eksempel en treningsøkt i øsende regnvær, og avsluttet med at alle hoppet i vannet, fullt påkledd – gode minner, ass. Bursdagsmiddagen og festen etterpå smakte om mulig enda bedre enn den ellers ville gjort.

Ah, jøje meg – dette var et hyggelig innlegg å lage!

Så mange fine stunder, som man virkelig skjønner verdien av i etterkant, spesielt når man ser på bilder. Nå venter noen hakket roligere dager, og det blir jammen meg godt det også. Trening, bading, litt blogging, lesing, avslapning og god mat står på agendaen. I tillegg blir det nok en tur inn til Kristiansand en dag, da jeg er over gjennomsnittet gira på å sjekke ut alle de fine tur- og løpeutene Maren skryter av hele tiden, hehe – en kaffekopp med henne må det også bli, samt heng med litt andre kjentfolk her nede – koos! Den siste ferieuken skal virkelig nytes, da det tidsnok blir mandag 07. august. Det gledes, for all del.. men fy fasan, ferie er digg!

Håper dere har hatt og har en fin sommer?

 

Flere
Artikler