Vacay-mode, on!

I skrivende stund gjør jeg meg ferdig med alt som heter mailboks, nettkurs, høstplanlegging og det som er – i dag klokken 17.00-ish er det ferie som gjelder, og jeg har planer om å logge av så mye som mulig.

I Treningspodden før sommerferien snakket jeg om en slags «digital detox» av uviss varighet, og det er vel den jeg sparker i gang nå hvert øyeblikk. Når man jobber med sosiale medier og digitale duppeditter hver eneste dag, så skulle det jo bare mangle at man også tar seg ei litta time out. Tror det gjelder oss alle egentlig – vi er så påkoblet hele tiden, og om du er som meg går det ikke mange sekundene fra du ikke har noe å gjøre, til du scroller deg gjennom både det ene og det andre på telefonen. Hodet er liksom alltid på, og det er ikke alltid like lett å finne roa. Vel, det skal jeg trene ytterligere på de to kommende ukene.

Hva jeg bruker ferien min på kan du sjekke ut her.

Jeg har tidligere spilt inn masse treningsvideoer, som utgjør fullverdige treningsøkter du kan gjennomføre hvor som helst, når som helst, helt uten utstyr – perfekt ferietrening! Du finner alle sammen på min YouTube-kanal her, eller gå inn på «uten utstyr» under kategorier her på bloggen.

Kanskje jeg snapper, Instagrammer og blogger litt innimellom, dersom lysten melder seg, men sånn i det store og det hele er det altså avkobling som gjelder! Jeg håper du nyter ferien din hvor enn du er i verden, og at du har senkede skuldre, hvilepuls og tilstedeværelse. Før vi rekker å blunke er hverdagen her igjen, og da er det godt å vite at ferien ble godt brukt, og vel så det.

God sommer, fine lesere – vi blogges mandag 7. august, men kanskje før?

Flere
Artikler