Del 2 av New York-vloggen; fryseboks for mennesker og «modelltrening»

Inneholder reklame i form av omtale av sponset frisørbesøk og promoteringsreise ism. Samsung

Som nevnt i går måtte jeg dele opp NY-vloggen i to deler, og her kommer nummer to? Jeg ser at jeg ikke var helt rå på å filme alt vi gjorde, så det er noen bruddstykker her og der. Men håper allikevel dere får noe ut av det, både fordi det kan være moro å se alt det rare vi testet, men også for å få en følelse av sportylivet i NY – vi elska det!

Husk forresten å sjekke ut dagens episode av Treningspodden, episode 127, der jeg deler hva jeg tenker og mener om de ulike treningsformene. Tilgjengelig alle steder der podcast tilbys?

Forresten, de påstandene om den derre fryseboksen for folk tok jeg med en klype salt, og det bør du gjøre også?

Her kan du sjekke ut den første vloggen fra New York: 

Nå sitter jeg i Hendrix Hair-salongen her i Drammen – jeg har satt på extensions igjen (halleluja), og ble sittende å jobbe noen timer her etterpå. Får så roa i denne salongen, haha. I ettermiddag skal jeg ta meg en treningsøkt i kjelleren, klippe ferdig #piasgym2 (som kommer i morgen, woop, woop), og ikke minst; pakke til Sveits! Jeg flyr avgårde i morgen 09.45, og turen er sammen med Samsung og deres nye sportsklokke. De har kalt turen intet annet enn «the perfect getaway», så forventningene mine er rimelig høye, haha. Tanken er visst at vi skal få teste den i ulike aktiviteter, og virkelig se om den «holder mål».

Jeg vet ihvertfall at hotellet kommer til å holde mål – altså, se hvor vi skal bo! 

Hotellet heter Chalet RoyAlp Hotel & Spa, og etter dets fem stjerner å dømme blir dette to fine netter. Programmet inneholder blant annet hundekjøring, «mountain rescue», yoga, matlagingskurs, «snowshoe», middag på en fjelltopp.. aner ikke hva som venter meg, for å være ærlig, haha.

Vloggen er seff med, og det blir nok noen blinkskudd på gode, gamle Instagrammen også. Siste reise før jul – jeg er klar!?

 

Flere
Artikler