VLOGG #44 – Treningsreise i New York, del 1

De ekstremt observante av dere la kanskje merke til at jeg tidligere i dag skrev et innlegg om at jeg måtte utsette vloggen. Vel, middagsplanene vi opprinnelig hadde ble ikke noe av, og jeg tok meg dermed en 40 minutters rolig joggetur, etterfulgt av litt redigering. Jeg bestemte meg for å dele opp vloggen i flere episoder som kommer i løpet av uken, og da tok brått redigeringen ganske mye mindre tid – digg!

Så, her får dere avreisedag + dag 1 i New York?

Følg med her på bloggen resten av uka, da kommer blant annet den andre episoden av New York-turen, samt mer om hva jeg skal på tirsdag – dere vet, den Sveits-turen jeg snakket om? Viser seg at jeg skal få teste både hundekjøring, akrobatisk yoga og andre småalternative aktiviteter.. tipper det blir morsomt vlogg-materiale! På tirsdag kommer også en ny #piasgym, og etter engasjementet på første økt kan jeg ikke annet enn å glede meg til å se hva dere har å komme med i andre runde.

Men nå skal jeg og mannen ut på take away-jakt – det har kommet et sted her i Drammen som heter Los Tacos, som uten tvil må prøves. Tacåss for life❤️

Håper du har hatt en fin søndag?

Flere
Artikler