Treningsuka som gikk – uke 48

Hei fininger,

For en nydelig lørdag! I desember har jeg bestemt meg for å roe ned tempoet ganske mange hakk, og ikke minst pleie hus og mann, haha. Det siste halvåret har vært så proppfullt med ting å gjøre at jeg har nedprioritert mye annet viktig, og ja.. på tide å gjøre noe med det. Nå gleder jeg meg til festligheter, mennesker jeg er glad i, masse god mat og ja.. å nyte livet! Nyter jo livet til det fulle når jeg jobber mye, men du veit.. balanse og sånn, hehe.

I morgen tidlig skal jeg og Silje spille inn en ny episode av Treningspodden, som vi slipper dagen etter – altså på mandag. Temaet er treningstrender, med utgangspunkt i min tur til NY – der får dere altså høre alt om de ulike tingene jeg og venninnen min testet. Det er lettere enn å skrive alt, rett og slett fordi.. det hadde blitt sjukt mye å skrive, haha. Jeg dør etter å snakke med Silje nå, altfor lenge siden sist, så det blir bra – hun er jo ferdig utdannet yogi nå også??‍♀️

Anyhoow – her er treningsuka som gikk. God lørdag, alle❤️ 

Søndag

Vi testet Tonehouse for første gang, som vi på forhånd hadde hørt var NYC sin tøffeste treningsform – vi grugledet oss, men ble ikke annet enn blown away over hvor fett det var, hehe. Slitsomt, men supergøy. På ettermiddagen testet vi Soulcycling, som ja.. var helt sjukt, haha. Spinning på steroider, og vel så det.

Her ser dere en video fra Tonehouse..

.. og her er promovideoen til SoulCycle. På YouTube finnes det mange andre som viser mer av hvordan det er – har inntrykk av at det har blitt en slags kult i USA, hehe.

Mandag

Vi hadde litt hviledag i NYC denne uka, men noe aktivitet ble det, da i form av en Cardio Sculpt-time på treningsstudioet ModelFIT i sentrum. Sier seg kanskje selv hva slags type trening dette var, og hvis ikke, sjekk ut vloggen i morgen?

Tirsdag

Siste dagen vår i NYC, og vi gikk for en treningstime hos Brrrn og Tonehouse. Førstnevnte var HIT-trening i 10 grader, og nummer to er trening inspirert av amerikansk fotball. Sinnsykt kult, og vår definitive favoritt der nede!

Onsdag

Tilbake i Norge, og det ble en SOMA MOVE-time med gjengen min på kvelden. Deilig å strekke og bevege seg litt etter en lang flytur?

Torsdag

4×4-intervaller + kjernetrening med mannen – cirka 50 minutter lang økt.

Fredag

Det satt langt inne, men jeg bestemte meg for å starte helgen på best mulig måte – med en CrossFit-økt på CrossFit Fønix her i Drammen. Den gikk som følger..

20 min oppvarming

21 pullups

3 runder av..

15 thrusters @30 kg

15 burpees

3 min hvile

21 hand stand push ups (jeg kjørte med beina på benk, lettere variant)

3 runder av..

15 power snatches @30 kg

15 burpees

Jeg var tung i kroppen fra start til slutt, så jeg var bare sjeleglad for å komme meg igjennom, haha. Tror jeg endte på drøye 24 min.

Lørdag 

Fullkropp styrke, bestående av..

A1) 3D-utfall 3+3 x 3

A2) Max reps pullups x 3

B1) Knebøy max reps på 1 min x 3

C1) Nordic hamstring 12 reps x 3

C2) Push ups max reps x 3

C3) X-walk med miniband 20+20 skritt x 3

… og det var det! Nå venter resten av lørdagen, her i gården blir det stille og rolig. Skal prøve å få klippet ferdig vloggen fra NYC, slik at den ligger fiks, ferdig og venter på dere her inne i morgen tidlig.

God lørdag?

 

Flere
Artikler