Delte magemuskler, travelt hjemmekontor og mini-høstferie

Sitter i skrivende stund i bilen på vei til fjells – det blir digg ? Startet dagen med en treningsøkt i kjelleren, og idet jeg varmet opp tenkte jeg på hvor sabla heldig jeg er som faktisk har et gym i kjelleren. Det gjør det så mye enklere å få inn de øktene jeg vil, og luksusen ved å kunne ta seg en kaffe, for så å rusle ned på sitt helt eget gym.. priceless. Kan bare tenke meg hvor digg det blir i årene som kommer, med en liten en på slep.

Nå er jeg altså litt over 34 uker på vei, og det begynner å bli en stund siden magemusklene mine delte seg. Det er riktignok ikke før nå at jeg føler jeg må ta enda mer hensyn til det på trening, da i form av å kutte ut burpees, push ups og liknende – her begynner det å bli tricky å holde riktig kontakt med kjernen. Semi-tunge-knebøy, over 10 reps, funker fortsatt fint, og det samme gjør litt pull ups og chins innimellom – men kommer nok ikke til å gjøre det noe mer enn et par ganger i uka, og bare så lenge det kjennes ok ut. For min del er dette learning by doing, og jeg blir stadig tryggere på at kroppen sier ifra så fort noe ikke er ok, slik den har gjort fra begynnelsen av.

Masterstudiet i å lytte til kroppen fortsetter ?

Utover det sitter jeg og slumrer litt i bilen, etter en dag som har vært veldig «på» hjemme? Mange tenker at det er superchill å ha hjemmekontor, typ 90% God Morgen Norge, 10% jobb, men det er ikke alltid sånn, og på samme måte som om man er på et kontor er det deadlines å forholde seg til, folk som skal snakkes med, ting som skal lages.. du skjønner. Jeg klager ikke på en verdens ting, og har det som plommen i egget når jeg holder på – men det var like digg for meg å klappe igjen pc’en i 16-draget i dag, som det var for deg, haha?

Snart skal vi stoppe og handle. Det gledes. Jeg skal ha litt snacks i bilen, jeg vil ha smågodt til heele helgen (kan jo prøve å ikke spise alt i dag ihvertfall?), vi skal lage hjemmelaget pizza i dag og vi skal ha -tidenes- frokost i morgen. Typ.. hjemmelaget hotellfrokost, hehe.

Som du skjønner venter en skikkelig kosehelg til fjells, med verdens beste kjæreste. Det gledes!

God fredag, fine folk?

Flere
Artikler