Treningsuka som gikk – uke 40

Hei fine folk, og god lørdag. Popper innom for å dele treningsuka som gikk, som har inneholdt mye bra økter. Det er jeg glad for! Er nå i uke 34 av graviditeten, og styrketrening kjennes fortsatt superbra ut. I tillegg til treningen dere ser her er jeg flink til å bruke massasjerulle og massasjeball på spesielt sete- og leggmuskulatur (får lettere kramper og øm muskulatur nå som jeg er preggers, veit ikke helt hvorfor – egenmassasje hjelper, i tillegg til magnesiumspray på leggene før jeg legger meg). Litt stretching får jeg også til mer eller mindre hver dag, da med fokus på setemuskulatur, hofteleddsbøyer og rygg, samt å åpne opp i bekkenet.

Her på fjellet er det strålende sol og et par minusgrader, og etter en lang og god natts søvn og Netflix og kaffe på senga gikk jeg en liten morgentur med podcast på øret mens manne kjøpte fersk brød og greier i byen – for en drøm! Nå har vi spist en deilig frokost, jeg har jobbet noen timer, og vi skal snart snøre på oss yttertøyet og nyte finværet enda litt til.   

Håper du har en fin lørdag – her er treningsuka som gikk?

Om jeg skal si en favorittøkt, så må jeg si.. tirsdagsøkta. Både fordi det var så digg å trene ute i den friske høstluften, men også fordi økta ble overraskende god. Digg med litt høyere repsantall, og jeg var støl på en god måte dagen etter. Try it!

 

Søndag

4 runder av..

10 markløft @80 kg

5 nøytale chins

7 skulderpress med stang @35 kg

Deretter 4×4-intervaller på ellipsemaskin.

 

Mandag

Hviledag.

 

Tirsdag

30 min gange i motbakke med staver.

Deretter en økt i hagen hjemme, som ble overraskende god!

6 runder av..

10 ring rows

10 push ups til høyde

2 min pause etter 6 runder (så lite pause som mulig mellom disse rundene.

6 runder av..

10 kettlebellswing @24 kg

10 goblet squat

2 min pause etter 6 runder.

6 runder av.. 

10 pull ups i ringer med hjelp.

10 enarms push press @16 kg.

2 min pause etter 6 runder.

6 runder av..

10 good mornings til knebøy @16 kg

10+10 enarms snatch @16 kg

Video av økten ligger på Instagram, publisert 2. oktober?

 

Onsdag

CrossFit på CrossFit Fønix med mannen – endelig! Økten var som følger..

Pallof press 10+10 reps x 3

Wall climbs 3 reps x 3

Deretter AMRAP 20 min med;

5 pike push ups med knær på kasse

10 Ground to overhead med skive @15 kg

15 wall balls

20 knebøy

12+12 sideplanke med hoftehev

 

Torsdag

Økt på ellipsemaskin, der det ble 10 min oppvarming, etterfulgt av 5 minutters-intervallr x 5, og 10 minutters nedkjøring. Gode 50 minutter på ellipse´n, med podcast på øra.

 

Fredag

Styrke i kjelleren hjemme?

4 runder av..

10 knebøy

5 chins

3 runder av..

10 sumo markløft

10 benkpress med hantler (skråbenk)

3 runder av..

20 pike push ups

20 pull ups med beina på benk

20 ettbeins strake markløft med elevert fremre fot

30 hip thrust med strikk

 

Lørdag

Hviledag, om du ser bort ifra en deilig morgentur her på fjellet, samt en rusletur med mannen om bare noen strakser? Det går tregt og trått, i og med at jeg må ta typ verdens korteste steg med bekkenet, men deilig lell!

Flere
Artikler