Megagravidhelg og babyshower-suprise

Hei fininger, og GOOOD MANDAG, som Petter Stordalen ville sagt?

Her i huset er klokken 10.09, og jeg har akkurat slukt en kaffekopp, en YT Protein og et eple – alt jeg trenger før en treningsøkt, som seff blir etterfulgt av en større frokost. Eller, i dette tilfellet, brunsjlunsj, hehe. Helgen ble, som dere vet, tilbrakt på fjellet, og alt lå tilrette for tidenes kosehelg. Det ble det jo virkelig også, men å si at vi, eller ihvertfall jeg, tok det med ro er en underdrivelse – graviditeten kommer litt sånn kastet på meg i rykk og napp, og denne helgen kjente jeg meg veldig gravid. Trøtt, sliten, press i magen, stivt bekken.. ja, dere skjønner greia. Lørdagen bydde allikevel på litt friske gåturer i strålende sol og vinterlandskap, etterfulgt av lasagne til middag, smågodt, kos med mannen, Skal Vi Danse.. jeg klager ikke.

Har bare behov for å understreke at jeg ikke bobler over av preggo-overskudd hver eneste dag ?

Etter en ganske lat lørdag var det digg å starte søndagen med en treningsøkt, der jeg gjorde 3 runder av..

  • 60 kalorier på romaskin
  • 50 kalorier på stakemaskin
  • 40 Ground to overhead med vektskive @10 kg
  • 30 thrusters med 8 kg x 2

Jeg hadde podcast på øret hele veien, og målet var å få en god kondisjonsøkt med jevn puls hele veien. Det klarte jeg, og gikk fra trening med mer energi enn når jeg kom. Deilig!

Rundt 13 satte vi oss i bilen på vei hjem, selv om jeg egentlig ikke kunne skjønne hvorfor vi skulle reise hjem så tidlig fra fjellet når vi først hadde reist opp dit for helgen..

Vel, det skjønte jeg jo fort når jeg kom inn døren hjemme, som noen av dere kanskje så på Instastory i går?

Herreguuud, det var så koselig, og virkelig ikke noe jeg hadde forventet.

Vi er jo alle så travle i hverdagen, og det at man skal samle x antall jenter en søndag i oktober, med mat og gaver og det hele.. nei, jeg gir meg ende over. Verdens største takk til dere fininger som stelte i stand dette, dere vet hvem dere er, og jeg setter så stor pris på det! Tidenes hyggeligste søndagsettermiddag?

Kvelden ble tilbrakt på sofaen med beina høyt, og kakerestene gikk ned på høykant. Altså, finnes det noe bedre enn å ha kakerester i kjøleskapet? Nam, nam, nam! Satser på at de blant annet gir meg krutt på trening nå, hehe. Jeg har ikke helt bestemt meg hva jeg skal gjøre enda, men det blir enten en metcon-aktig økt med vektstang, eller bare klassisk styrke.. får se hva som frister etter oppvarmingen.

Deretter skal jeg gjøre ferdig Q&A-vloggen, samt begynne å forberede ShapeUp Convention i Bergen, som er allerede til helgen – woho! Jeg skal holde to foredrag, en livepodd med Silje og en treningsøkt, så da er det digg å ha ting spikret. I kveld får jeg middagsbesøk av to venninner, så må finne ut hva jeg skal lage til middag også.. fullspekket dag, med andre ord?

Håper du har en fin mandag❤️

 

Flere
Artikler