Den sprekeste fotoshooten jeg har hatt på lenge!

… og over her ser dere en ørliten bit av det ferdige resultatet, hehe.

For et par uker siden hadde vi nemlig fotoshoot med en gjeng playbloggere sammen med nettbutikken Miinto. Det var stor stas, og litt ekstra hyggelig å se flere av oss samlet.

image

Hehe, dette ser jo ut som rene familiebildet. Noe det er også…? 😉 

Bildene vi knipset skal brukes i forbindelse med en nettbutikkordning som kommer her på Playblogg om ikke lenge. Jeg gleder meg som en liten unge, for såvidt jeg vet betyr dette at det blir langt enklere å tipse dere om produkter jeg digger, og hvor dere evt. kan få tak i det. Om dere er keene på å shoppe får være opp til dere selv, men da har jeg ihvertfall muligheten til å lire av meg så mye info som mulig. Det liker jeg.

Anyhow, mer info om nettbutikken kommer. Gleder meg! I første omgang nøyer jeg med meg med et aldri så lite bildedryss fra denne over gjennomsnittet fine søndagen.

image

Vi møtte alle opp i nidraget, ufreshe og fine, klare til sminking, hehe.

image

Myye glitter og stæsj.

image

Eirik og Anita i sminken. Vi er jo alle treningsfolk som ikke føler oss heelt hjemme i sminkestolen, men skal innrømme at det var ekstra morsomt når Eirik satt der. Typ, en av de barskeste crossfitutøverne jeg kjenner, konkurrerer på verdensnivå, sitter der og ligger siste finishen på rougen. Treningshumor!

image

Her er Eirik i aksjon foran kamera, noe mer komfortabel enn i sminkestolen 😉

image

Herlige Helle fra Abilica kom innom oss og joinet heele shooten, i tillegg til å levere utstyr som vi brukte underveis.

Takk Helle, du og gjengen din er gull!

image

Alltid sjukt rart å se seg selv underveis i en shoot, og i typ, 90% av tilfellene får man sånn.. «Oi, er det sånn jeg ser ut». Tipper det er flere som har kjent på den følelsen, hehe. Men etter å ha vært med på noen shoots, både med meg sjæl og andre, har jeg lært at det lønner seg å legge igjen huet hjemme og høre på fotografen!

image

Tessa Sørensen, som er et av de nyeste tilskuddene i Playblogg-familien 🙂

image

Nei, dette var moro for unga, og jeg gleder, gleder, gleder meg til å se flere bilder fra shooten!

image

For en bukett! Fra venstre ser dere Andre Bratli, syklist, Sanela fra Miinto, meg sjææl, og Tessa 🙂

Jeg er så takknemlig for hver og en som stilte opp denne dagen, og ikke minst til alle som har like stor tro på Playblogg som det vi har!

Det er ingenting å legge skjul på at det å bevege seg over i bloggverdenen er en småskummel greie, og det krever litt guts for å tørre å gi av seg selv. Da mener jeg ikke at man skal brette opp t-skjorta og brette ut om privatlivet for å kalle seg en blogger (tvert imot), men man må ha baller til å ville skille seg ut og ha lyst til å mene noe om noe. Personlig mener jeg jo det er på høy tid at treningsbransjen, de fagfolka som virkelig kan trening, begynner å snakke høyt også på bloggfronten, og jeg blir like varm om hjertet hver gang jeg får være med de som deler min visjon.

Spennende tider!

image

Jeg avslutter med dette bildet jeg.. Et bilde sier mer enn tusen ord! 😉

 

 

 

 

 

 

 

Flere
Artikler