Nytt utseende og det klassiske rutinesavnet

… som du kanskje ser har bloggen fått ei litta oppgradering – stas! Jeg liker at fontene mine er enda tydeligere nå enn hva de har vært tidligere, og at layouten generelt er smalere. Utover det er det jo som alltid – det er ikke utseende som er viktigst, men innholdet, hehe.

Hva syns dere om det nye designet? Let me know, du vet, man blir så blind på sånne ting selv. 

Jeg er fortsatt til fjells, og nyter de siste feriedagene. Jeg skal være helt ærlig med dere og innrømme at en liten del av meg allerede (!!) begynner å savne hverdagen. Noen ganger irriterer det meg hvor fort jeg savner rutinene mine, men samtidig er det litt deilig å. Det er jo aldri kjipt å komme i gang med hverdagen igjen! Men hei, inntil da skal jeg nyte siste rest av ferien, og fortsette å være sånn typ.. 80% avlogget, hehe.

Nå skal jeg hvert øyeblikk ut på ski, og om noen timer kommer et vennepar på besøk. Det blir nok litt vin og en liten afterski, før jeg har fått mast meg til tacåss i kveld – hurra! I morgen setter vi snuta hjemover, så får vi en deilig fridag hjemme før hverdagen setter i gang igjen på tirsdag. Kjenner jeg meg selv rett blir det nok en reeeeal svettefest når jeg er hjemme igjen – jeg kommer til å svette vin og påskesjokolade, haha.

Håper dere koser dere masse, uansett hva dere fyller dagene med. Fortsatt god påske til hver eneste en av dere 🙂

Flere
Artikler