Det er mye man kunne skrevet, men..

.. jeg kunne skrevet om POLAR-eventet fra i går, og hvor sykt gøy det var å treffe noen av dere som jeg skriver til og for hver eneste dag. Jeg kunne skrevet om intervallene vi gjorde med Karoline Dyhre Breivang, og hvor saabla slitsomt det var å løpe 40/20 x 10 – 2 ganger!!

Men vet du – jeg har akkurat kommet frem til familiehytta på fjellet. For første gang på lenge er jeg ikke på reisefot, og jeg gleder meg til kvalitetstid med de jeg er glad i. Så jeg tror jeg bare sier god helg jeg, og håper du nyyter fredagskvelden like mye som meg.

Om du blir keen på inspo på mat- og treningsfronten, ikke fortvil – dagens Instagram-story er proppfull av begge deler?

Vi blogges i morgen, dere. Lørdag er, som alltid, treningsuka som gikk, og på søndag kommer vloggen – en live SOMA MOVE-sekvens kommer, som bestilt!?

GOD HELG❤️

Flere
Artikler