Lengter

God torsdag, fine folk? Må bare innlede innlegget med å si tusen takk for engasjementet rundt dette med å være «jævlig flink», som jeg så fint skrev. Fint å vite at jeg ikke er alene, og det fikk jeg inntrykk av at mange av dere syntes også – på tide at vi heier på hverandre litt ekstra?❤️

I skrivende stund sitter jeg på toget på vei til Oslo. Det venter en travel, men sykt morsom dag! Først er det PT-time på Comfort Hotel Børsparken, før jeg setter snuta mot kontoret til PTX-gutta for planlegging av de siste Pia på Prøve-episodene – planen er å begynne å slippe episoder i begynnelsen av desember – litt som en julekalender? Haha? Deretter skal jeg kombinere en kaffekopp og litt bissniss-prat, før jeg skal ha enda en PT-time. Dagen avsluttes med løpeevent sammen med Polar, på G-Max Storo. Jeg er på plass fra cirka 17.30 – gleder meg til å treffe dere som skal?

Utover det drømmer jeg om helgens planer – endelig skal jeg på fjellet, og det sammen med heele familien?❤️ Pappa er der allerede, og sendte meg dette bildet i går. Smeeelt?

Jeg har nesten ikke fått vært på fjellet denne høsten, så jeg tror det er derfor gleden er ekstra stor. Jeg lengter så innmari etter frisk fjelluft og natur? For altså… seee?

Eneste ulempen er at mannen ikke får vært med denne helgen, men sånn er det noen ganger – heldigvis har vi mye kvalitetstid planlagt fremover, så da får det gå greit?

Men hei – avreise er ikke før fredag formiddag, så nå flytter jeg fokus tilbake til nåtid, og dagen i dag. PT-timer, fine folk, møtevirksomhet og løpekveld med Polar, her kommer jeg ?

Ha en nyyydelig torsdag ❤️

Flere
Artikler