Helseappen vi alle burde ha på telefonen

Reklame ism. appen KRY

Tidligere i sommer tipset jeg dere om legeappen KRY, som gjør legetjenester langt mer tilgjengelig enn å måtte møte opp på venterommet hver bidige gang man kjenner det murre i reisverket.

Ved hjelp av videokonsultasjoner gjennom appen kan legen du møter hjelpe deg med alle problemer som ikke nødvendigvis krever fysiske undersøkelser, og dermed gjøre en legesjekk langt enklere enn å måtte møte opp fysisk. Alt du trenger å gjøre er å gå inn i appen, booke en avtale, og vente på at legen ringer deg opp igjen. Denne appen må du ha.

  • Trykk på denne linken, så kan du enkelt laste ned KRY-appen. Ved hjelp av rabattkoden piaseeberg får du 100 kroner avslag på din første konsultasjon. 

Jeg brukte KRY en gang jeg opplevde problemer med magen – jeg googlet meg ihjel, og vi vet jo alle hvordan det kan påvirke oss – jeg følte jeg ble dårligere for hver artikkel jeg leste? Derfor bestemte jeg meg for å teste ut appen, booket time, og ble etter kort tid ringt opp av en lege hos KRY. Det hele fremsto veldig proft, og etter å ha beskrevet symptomene mine fikk jeg full ro i kroppen når legen kunne fortelle at dette mest sannsynlig var en magesjau forårsaket av noe jeg hadde spist.

Dette stemte på en prikk, og etter 24 timer var jeg mer eller mindre frisk som en fisk – som KRY-legen hadde antatt. 

En konsultasjon for oss voksne koster kun 350 kroner, og 200 kroner for barn. Appen er perfekt når du har problemer eller symptomer som ikke krever fysiske undersøkelser for å sette diagnose, som meg og magen min. KRY har sitt eget pasientjournalsystem, så dersom du skulle ta kontakt ved en senere anledning har de lagret henvendelsen din fra tidligere – genialt dersom jeg for eksempel ikke ble bedre i magen etter disse 24 timene som legen hadde antatt, og vi måtte fortsette dialogen der vi slapp.

Jeg syns dette er et supert supplement. Jeg sjekker meg heller en gang for mye enn en gang for lite, men har titt og ofte irritert meg over at det ikke er mulig å ta en telefonprat før jeg eventuelt slår ihjel fem timer på venterommet….

Feel me??     

KRY kan benyttes hvor som helst i verden, så lenge du har god internettforbindelse samt støtte for video og lyd på mobilen eller dataen din. Dersom du skal ha tak i en resept vil den ligge klar i appen – det vil si at du kan logge inn i appen, og enten klikke hjem den medisinen du skal ha, eller bare få den klargjort til deg. Du kan forresten også fornye resepter via appen. Som regel håndteres forespørselen innen to timer innenfor KRY sine ordinære åpningstider. Dersom KRY ikke har mulighet til å fornye resepten vil du få pengene tilbake?

Trykk på denne linken, så kan du enkelt laste ned KRY-appen. Ved hjelp av rabattkoden piaseeberg får du 100 kroner avslag på din første konsultasjon? 

Fortell meg gjerne hva du syns om appen etter å ha testet!?

 

Flere
Artikler