Det evige spørsmålet; skal, skal ikke?

Sitter hjemme i stua og slenger, babyen sover og jeg funderer på ettermiddagen. Jeg har hatt en dag på farta, og skal egentlig på løpetime i kveld, men kjenner at det gjør litt vondt i vilja, i dag, som veldig mange andre dager. Er rart ass, selv om trening neesten er blitt like selvfølgelig for meg som å pusse tenner så er det alltid en liten del av meg som er sånn… «neei, skulle man droppet det i dag, a..».. hahs, rare greier.

Jeg startet dagen hos God Morgen Norge, og deretter møtte jeg Sølve for å ta bilder til promotering av en treningshelg vi skal ha sammen. Hold av 19.-21. mars dere, DA blir det leveranse fra disse to?? Gleder meg så mye til å gjennomføre et treningsevent igjen at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg?

Fin dag. Så fin at når jeg sitter her og blogger om den så tenker jeg jo at jeg burde runde av på topp, altså med en deilig økt… vi får sjau. Nå må jeg vekke bebis, så vi ikke risikerer at han ikke blir trøtt til kvelds. DET kan vi ikke ha noe av ?

Stor klem til dere alle ❤️

Flere
Artikler