Det hadde jeg ikke nerver til, gitt

God mandag❤️
På fredag delte jeg et innlegg om status kropp og trening etter fødsel, der jeg fikk mest gode, men også er par skeptiske kommentarer – intet annet å forvente når man bjudar på, men jeg kjente umiddelbart at jeg ikke har nerver til å ta imot kritiske synspunkter akkurat nå, haha. Jeg begynte på et oppfølgingsinnlegg, men så bare.. nei, jeg orker ikke ? De fleste av dere vet hva jeg står for, og dersom der skulle bli for mye av det gode på noe vis er det jo bare å rette oppmerksomheten på noe annet. Målet mitt er på ingen måte å få andre til å føle seg dårlig, kun vise frem hvordan jeg forholder meg til den nye hverdagen, deriblant kropp og trening, som tross alt er faget og yrket jeg bedriver? Jeg tror på bevegelse og trening som noe positivt for kropp og sinn, uten at det trenger å være noe tvangspreget eller negativt over ønsket om å bryte opp babybobla med noe som føles bra ut.

Her i gården går det i bleieskift, amming, litt søvn og mere amming her i gården. Altså – det er helt sykt hvor mye jeg har sittet med puppen ute de siste døgnene! I morgen får vi besøk av helsestasjonen, da må jeg spørre om det er normalt ? Jeg har gjort en lett kettlebell-økt i frisk luft, litt bekken- og kjernetrening på gulvet innimellom ammeslagene, og gått en kort tur i frisk luft. Kroppen begynner sakte, men sikkert å komme til seg selv, sånn innvendig (?), og det er veldig deilig.

Utover det er jeg åpenbart trøtt trøttesen, da nattesøvnen blir særdeles oppstykket. Prøver å sove på dagen, men ja.. det slår ikke åtte timers sammenhengende søvn, som før i tia’ ? Følelsene sitter løst på kroppen, og jeg feller fort en tåre her og der. Huset har fått et klassisk babypreg, med vaskekluter, bleier, gulp og babyklær både her og der, og vi får noia over ting vi aldri har tenkt over før – temperatur i huset er et konstant tema, det samme er bekledning på mini, for ikke å snakke om om at spiser bra nok, om han har det bra, sover nok. Etc ?

Altoppslukende, totalt nytt og fortsatt veldig koselig ?❤️

Husk å sjekke ut ukas episode av Treningspodden da dere – Silje har besøk av en av de råeste damene i treningsbransjen i Norge!?? Førstkommende mandag blir siste episode før jul trooor jeg, og da er jeg tilbake sammen med Silje ?

Blogges ❤️

Flere
Artikler