DET VIKTIGSTE TIL SOVEROMMET!

.. det er god solskjerming. Utover det åpenbare selvfølgelig, som en god seng, digg sengetøy osv. Men å stenge lyset ute er alfa omega for meg, spesielt på sommeren, men for min del, hele året. I tillegg vet vi jo at det er en av de viktigste tingene som må være på plass for å få en god natts søvn. Umiddelbart kjentes det litt jålete ut å skulle bestille solskjerming til hytta, men etter en natt eller to på nytt soverom visste jeg at det måtte vi ha – er det bare meg som MÅ ha det mørkt for å få sove?

Princess er rå på nettopp solskjerming, og frem til 11. juli får du opp til 40% rabatt på valgfri solskjerming. Du kan enten gå i butikk eller på nett for å handle, og trenger du hjelp kan du faktisk booke en konsulent via nettsidene deres, slik at du får akkurat det du trenger.

Sjekk ut Princess sin nettside her.

Og dere – her er bilder av soverommet på hytta, som endelig er ferdig 😍

Solskjermingen er altså fra Princess, og det samme er sengetøyet, sengeteppet og duftpinnene – god, frisk luft på soverommet er undervurdert!

Bare å spørre hvis du lurer på noe om solskjermingen eller andre ting, men mitt beste råd er altså å oppsøke Princess på nett eller i butikk, så hjelper de deg med å finne det som er perfekt for deg. Ikke glem at det er opp til 40% på solskjerming, og ikke minst, 50% på satengsengetøy. Begge tilbudene varer til 11. juli.

Ah.. så fornøyd!

Flere
Artikler