Hva skjedde med bloggen?

.. spurte kjæresten min her om dagen. Nei, søren, forloveden! Shit, mye har skjedd siden sist jeg blogga, haha. Men ja – hva skjedde? I takt med at bruken av Instagram og YouTube har økt føler vel både jeg og mange andre som driver med det samme at blogging blir litt.. overflødig? Er på en måte begrenset hvor mye man kan dele, inspirere og bjuda på, om dere skjønner. For all del, fullt mulig å bruke også blogg, men handler jo også litt om kapasitet. 50% av kapasiteten min ligger igjen i tiden før barn ? Neida. Joda. Neida.

Anyhow. Piaseeberg.no skal på ingen måte dø, tvert imot – hun er under oppussing! I skrivende stund pimper jeg opp nettsiden min, der jeg prøver å samle alt jeg er (lol) på ett sted. Deriblant blogg, for jeg har jo lyst til å fortsette å dele litt lengre tekster og artikler. Men jeg føler nye tider krever et litt nytt format – stay tuned!

Utover det nyter jeg late sommerdager på hytta, der rutiner og forutsigbarhet lever i skjønn forening med spontanitet og tar’n som det kommer. Så skal det sies at ferie med en et og et halvt-åring er dritkoselig, men også en smule krevende. Det skal være action i kontrollerte former, supplert med rutiner, nyttig mat, akkurat passe med sol.. mye greier ?

I kombinasjon med ferie startet jeg også opp mitt eget treningssenter på nett, der vi nå i juli trener sammen to ganger i uka, i tillegg til masse andre økter man kan gjøre på egenhånd. Skikkelig fornøyd med hvordan det funker, og gleder meg til høsten!! Nå i juli og deler av august er det logisk nok ferietrening som er fokus, men fra sesong til sesong vil det skifte og variere – så man ikke blir lei ?

Sjekk ut Boon.tv/piaseeberg om du blir gira ❤️Så ja, nyt sommeren dere, logg av og nyt livet. Det skal jeg, mini sover og jeg ligger på båten og leser bok. Nydelig. Hyggelig å blogge litt igjen, det må jeg si.

Hei ???

Flere
Artikler