At noe så enkelt skal være så vanskelig..

Reklame OmegaMed Extra

Jeg, som deg, er opptatt av å få i meg det jeg trenger av næringsstoffer.

Noe av det som er, eller burde være ihvertfall, enkelt, er å få i oss nok fisk- og sjømat. Men nailer vi det? Nei. Faktisk viser tall fra Sifo at kun 17% av oss får i oss anbefalt mengde. Jeg er dessverre en av de, og selv om jeg virkelig har et ønske og lyst til å få til mer fisk i hverdagen, så er jeg ikke i nærheten av det anbefalte inntaket – som er fisk til middag to til tre ganger i uken, eller som pålegg da. Seks påleggsporsjoner med fisk tilsvarer én middagsporsjon. Uansett, 300-450 gram med fisk i uka.

Oh well, godt å ha noe å strekke seg etter, si´, også er jo ikke situasjonen helt håpløs selv om fiskeinntaket ikke er på stell. Jeg er forkjemper for tilskudd av Omega 3, og tar det selv, daglig.

OmegaMed Extra er et spesialutviklet, norskprodusert kosttilskudd som inneholder omega-3 fettsyrer, solskinnsvitaminet D og antioksidanten E. Omega-3, vitamin D og E er alle viktige næringsstoffer. Det er sunt, og helsemyndighetene anbefaler alle å ta omega-3 og vitamin D hver dag.

Ingrediensene i OmegaMed Extra har dokumentert effekt på flere viktige kroppsfunksjoner, om immunforsvar, hjerte, synet, musklene og hjernen.

Vi bør spise fisk 2-3 ganger i uken, altså 300-450 gram i uken, der seks påleggsporsjoner med fisk tilsvarer én middagsporsjon. Kun 17% av oss spiser anbefalt mengde fisk. Du kan lese mer om OmegaMed Extra her, og enkelt klikke det hjem i postkassa.

Jeg personlig syns det er digg å abonnere på kosttilskudd og få det hjem i postkassa når jeg vet at jeg trenger nye. Da slipper jeg å ta avgjørelsen igjen og igjen om å kjøpe det, men heller bare få det tilsendt – som en helsepåminner fra postkassa, haha.

Ha en nydelig dag <3

Flere
Artikler