Løsningen på tørr (vinter)hud

Reklame ism. Locobase

Vet ikke med deg, men i takt med at høst og vinter melder sin anmarsj gjør den tørre og guste huden det samme. Altfor ofte pleier jeg å la humla suse frem til det blir et ganske irriterende problem, men det er det nå slutt på. Ikke bare fordi jeg har fått en mini, og han er jeg påpasselig med å smøre hver dag, men da også fordi vi bruker de samme produktene – som sikrer at også jeg tar den ekstra runden med krem som trengs for å holde huden behagelig fuktet og frisk, hele vintern igjennom.

Hudkremene fra Locobase har du mest sannsynlig vært borti. Mange av oss har vokst opp med de på baderomshylla, og det med god grunn; serien anbefales av helsepersonell og apotekansatte, samt av det nordiske Astma- og allergiforbundet. Serien består av veldokumenterte hudprodukter til kroppen, som holder det de lover; hudpleieprodukter for tørr til svært tørr hud hos både barn og voksne, også babyer og småbarn. Alle Locobase sine produkter er snille mot huden og passer perfekt til tørr, sprukket og skadet hud.

I tillegg til å bruke gode kremer tenker jeg at dette er gode tips å ha med seg for å forebygge tørr vinterhud;

  • Beskytt huden mot kulde ved å kle deg varmt om vinteren. Bruk hansker og beskytt leppene med et sjal eller skjerf.
  • Senk temperaturen i soverommet, varme kan forverre plagen.
  • Unngå å vaske hendene for ofte med såpe, og bruk en såpe med lav pH-verdi.
  • Ikke dusj og/eller bad hver dag, og bruk produkter uten parfyme. Dusjolje kan være et godt alternativ til såpe.
  • Ikke dusj og/eller bad i for varmt vann. Varmt vann skyller nemlig bort det naturlige fettet som hjelper huden med å binde fukt.

Nyheten Everyday Body Oil fra Locobase inneholder kun naturlige oljer, og beskytter huden mot uttørring når du dusjer. Den er klinisk testes som velegnet for tørr og sensitiv hud. Locobase Everyday Lotion er en annen nyhet, som er litt lettere enn den fetere typen. Jeg pleier å bruke sistnevnte over hele kroppen etter stort sett hver dusj, samt å supplere med fetere kremer der det trengs, du vet, typiske tørre områder; knær, albuer, hender. Disse er nå lansert i Boots Apotek og Vitus Apotek, hvis du har lyst til å teste.

Anbefales virkelig!

Utover det finnes Locobase-serien hos de fleste apoteker landet rundt, og jeg kan med hånden på hjertet anbefale disse produktene! Mini har tidvis atopisk hud, og ingenting fikser biffen som disse kremene. De legger seg utenpå huden som et slags beskyttende lag, samtidig som produktet trekker inn og pleier – love it!

Flere
Artikler