Er du klar for ShapeUp Kickstart 2017?

Inneholder promotering av egne tjenester

I skrivende stund har jeg akkurat godkjent siste rest av det som skal bli årets #ShapeUpKickstart. Eller vent, 2017 blir det – det nye året skal nemlig sparkes i gang ned brask og bram! Bladet er sendt til trykk, og opplegget er 100% spikret.

Vi i ShapeUp har nemlig satt sammen en real kickstart til deg, der jeg er så heldig å få dra dere gjennom hele greia. Bladet er i salg fra 2. januar (abonnenter får det i postkassa litt tidligere), og den felles kickstarten starter mandag 9. januar, altså den andre uken i januar. Vi har virkelig lagt oss i selen for å gjøre det hele så «tankeløst» som mulig. Derfor gir vi deg en ukeplan på hele seks uker, der vi har plottet inn hvilke økter man skal gjøre når. Programmet inneholder følgende..

  • 2 fullkropps styrkeøkter
  • 4 ulike kondisjonsøkter
  • 1 avspenning- og mobilitetsøkt

dette

Her er vi igang med covershooten, der vi knipset et flust av ulike looks. Hva vi endte opp med får du se når utgaven er i butikk 😀

Jeg skal fortelle mer om treningsprogrammet frem mot jul, men i korte trekk – målet her er å gjøre deg gjennomsterk(ere), øke bevegeligheten og trimme kondisjonen. Et program med hensikt om å gjøre deg skikkelig gjennomtrent! Du står fritt til å gjøre individuelle tilpasninger slik at det passer deg enda bedre, noe jeg håper dere gjør også. Dette skal være DIN kickstart – jeg gir deg verktøyene du trenger for å komme i gang, slik at du starter året med å plante gode rutiner og vaner for hele året.

I bladet har jeg valgt ut øvelser som vi alle kan gjøre – f. eks pullups i slynger med hjelp fra beina. Det betyr at virkelig, absolutt alle kan være med på dette! Dersom du er hakket mer viderekommen kan du fortsatt følge det samme programmet, bare med hakket mer avanserte øvelser, men den samme bevegelsen. Den biten kommer jeg til å følge opp godt på bloggen, fordi…

Jeg skal selvfølgelig følge programmet selv! Og det vet jeg både journalist Hanna Sundquist og redaksjonssjef Nina skal også. Det har allerede blitt en snakkis i redaksjonen, og derfor er jeg overbevist om at det kommer til å slå an blant dere også. Jeg tror virkelig, endelig, at vi skal klare å dra i gang den kickstarten vi alltid drømmer om – hurra! For min del blir virkelig januar og februar tidenes morsomste jobbemåneder – jeg får lov til å ha ansvaret for årets kickstart med ShapeUp, og ikke minst skal jeg dra i gang min egen workshop for ekstra motiverte sjeler.

  • Min egen workshop kan du lese mer om på Facebook-eventet HER. Frem til 15. desember får du earlybird-pris, og det er fortsatt noen få plasser igjen.

skjermbilde-2016-12-08-kl-11-07-35

Begge deler representerer noe som har blitt mer og mer viktig for meg det siste året – hjelpe mennesker til å bli kloke på seg selv og sine egne prosesser, både mentalt og fysisk. Aller helst sammen, hehe. Det er ingen tvil om at svært mange har godt av å ha en PT, for all del, men for majoriteten av oss er ikke dette alltid gjennomførbart. I tillegg ser jeg at ekstremt mange av oss har mye å hente på å bli bedre kjent med oss selv, egen kropp og egne verdier, mål og ønsker, før vi tar kontant med en utenforestående for å hjelpe oss. Etter min mening er det ofte utrolig nyttig å ha grunnleggende kunnskap om hvor du skal, samt hvordan du skal komme dit, før du eventuelt kobler på andre og tar de med på reisen din. Operere litt som din egen PT liksom, før du ber noen andre om å være det? Verdt et forsøk.

På den måten er det også enklere å være mer mentalt robust når du er ute i «den store verden». Vi blir bombandert med informasjon daglig, og for å navigere deg godt gjennom «informasjonsjungelen» der ute er du nødt til å vite hva som er viktig for deg og din reise. Deg og ditt, ingen andres! ShapeUp-kickstarten er et prakteksempel – om du kjenner deg selv godt nok vil du også evne å tilpasse den på en slik måte at den funker perfekt for deg, dine forutsetninger og dine rutiner. That´s part of the challenge!

Men det er frem i tid dere – først skal vi nyte jul og nyttår. Bare vit at årets kickstart er sikret i form av 2017 sin første utgave av ShapeUp. All den grunnleggende infoen finner du der, og du følges opp i både mine og ShapeUp sine kanaler. Ta med deg vennene dine, totalt uavhengig av nivå, og motiver de til å bli med på den spreke starten man alltid snakker om, men aldri helt får til.

Bestem deg allerede nå, og gjennomfør med resten av ShapeUp-gjengen fra og med 9. januar. Hurra!

Flere
Artikler