Uken som gikk – fotoshoot, frisørbesøk og julebordorama

Good fredag, herlige fintfolk!

Jeg er på vei til å avslutte dagens arbeidsdag, som forøvrig har vært sabla fin. Hjemmekontor sto på agendaen i dag, avbrutt med en treningsøkt og en god lunsj midt på dagen. Nå avslutter jeg dagen med å tenke tilbake på den fine uken som har gått, før jeg omstiller topplokket og stuper inn i helgemodus. Halleluja! Merker når jeg skal til å skrive dette innlegget at det er lite treningsfokus.. har kanskje noe med måneden vi er inne i å gjøre? Anyhow, la oss trøste oss med at det kommer et treningsinnlegg i både morgen og på søndag.

Ikke verst det, oppi nåtidens julebordorama!

Ukas høydepunkt

Asså.. er det lov å si et frisørbesøk? Haha. Etterveksten min har hjemsøkt meg siden oktober, så nå var det sykt digg å få stelt litt på topplokket. Utover det er det mange andre småting som har utgjort høydepunktene denne uken altså. Gode evalueringer fra kunder som jeg avslutter med nå før jul. Sinnsykt god respons på både workshopen jeg setter opp i januar, samt ShapeUp Kickstart. Begge deler kan du lese mer om HER. Oppussingen i huset går veien, og det er så sinnsykt gøy å se det hele ta form… ja, i det hele tatt – mye å være happy for nå om dagen. I like!

  • HER kan du lese mer om huset jeg er i gang med å pusse opp. Eller vi, da. Eller. De. Som i håndverkerene. Hehe. Flinke er de!

Ukas fokus 

Podding, uten tvil, hehe. Min gode poddemakker Silje reiste til Australia i dag, men vi har ingen planer om å ta poddepause av den grunn. Derfor har vi denne uken jobbet på spreng for å gjøre klart episoder til dere, slik at vi kan henge sammen heele jula, hehe. Vi har tatt for oss ulike lytterspørsmål, og jeg må si det har vært noen av de beste episodene jeg har gjort ass. Bare å glede seg! Vi avsluttet superuka med en fotoshoot sammen med Kari Traa i går, som er Treningspodden sin sponsor. Også sabla stas, og en fin måte å avslutte årets poddesesong på. Gleder meg bare til neste jeg nå.

img_0856 poddddd siljeee goyey

Ukas throwback

For cirka et år siden gjorde jeg en morsom fotoshoot som jeg tror jeg snappet fra, men som jeg aldri viste frem her på bloggen. Når jeg scrollet i arkivet i dag kom jeg over bildene, og ble minnet på den fine vinterdagen vi hadde. Artig dag på jobb, og det er ekstra gøy når man har lagret slike ting i en stoor bildemappe, hehe. Blir bra den dagen jeg er gammel og grå, da skal jeg sitte her i WordPress og scrolle meg gjennom de gode, gamle glansdagene mine. Dette var en superfin dag på jobb, og ukas throwback er en fin anledning til å vise frem bildene. God vinterenergi!

Foto: Stig Jarnes // Styling: Cecilie Mevatne // Sminke og hår: Julie Botnen // Co-model: Daværende JobbSprek-kollega Tore Christian – naturtalent!

uuuwycarmex2015-10246-edit carmex2015-10185-edit carmex2015-10114-edit carmex2015-10166imagecarmex2015-10089 dee uuu we

Nå skal jeg kaste meg rundt og få på maska – ukas andre julebord står for tur, og i kveld er det lek og moro med gjengen fra RAW Trening som står for tur. Det gledes! Allerede i morgen klokken 12 (på formiddagen ja, hehe) er det klart for nok et julebord, så her er det bare å henge med i svingene. En liten del av meg ville kanskje tenkt at dette ble i overkant festtravelt… da er det jammen meg godt jeg har dette innlegget å tenke tilbake på.

God fredag folkens, og tusen takk for at du sjekket innom her. NYT helgen!


Få updates, tips og triks på Facebook-siden min HER // Følg meg på Instagram HER // På Snapchat finner du meg under Piapiapiapia // YouTube-kanalen min finner du HER.

Flere
Artikler