Tvangstanker

I skrivende stund er jeg så heldig å få være med julebrunsj med en flust av venner. Hvor jeg er? I hjørnet på et mørkt rom, der jeg sitter og taster løs på telefonen min, med mål om å «skrible unna» dagens blogginnlegg? Men altså.. dette blir for drøyt. Hvem vil vel egentlig ha et blogginnlegg som er et resultat av mine egne tvangstanker om at jeg «må ha et innlegg hver dag»? Ingen. Utover meg selv, haha. Men det er nå engang slik at jeg har bestemt meg for å dele et innlegg her inne hver dag i minimum ett år, og jeg klarer rett og slett ikke å vike fra det, enten jeg vil eller ei, haha. Ingen unnskyldninger er gode nok. Og ja, jeg innrømmer det, det er nok en slags mild form for, typ.. nettopp tvangstanker? Samtidig er jeg et over gjennomsnittet vanlig menneske, og der jeg i en optimal verden hadde planlagt et picture perfect blogginnlegg til nettopp denne travle dagen, såå… hadde jeg ikke det. Men målet om et innlegg hver dag forsvinner ikke av den grunn, haha. Såå, check til meg, og la dette være en påminner til oss alle om at.. livet skjer✌?️?

Nå skal jeg returnere til julefesten her, og rett og slett kalle en spade for en spade – i dag har jeg ikke gjort noe som helst annet enn å komme meg fra gårsdagens festligheter, utelukkende for å komme meg videre til neste. Og vet du.. det er deilig! Nyt helgen deres hjerter, så blogges vi i morgen.

img_0879 img_0881

Avslutter med et bilde fra gårsdagens julebord, med sjefen selv, Cecilie Ystenes i RAW Trening. Shit, så glad jeg er for å ha blitt kjent med den gjengen ass!

God lørdag?

Flere
Artikler