Treningsuken som gikk

Mandag 

Denne mandagen var noe blå, som dere vet, men jeg fikk meg en god økt lell! Den så sånn her ut…

Tirsdag

Hviledag

Onsdag

Beintrening. Som jeg skrev tidligere i uken har jeg endret litt på treningsoppsettet mitt, med rom for litt mer fleksitrening, hehe. Derfor kjørte jeg bein denne dagen, der jeg begynte med tunge knebøy, og jobbet meg fra tunge til middels tunge til lette reps. Deretter lekte jeg meg gjennom en alternativ beintrening, med diverse artige pumpeøvelser. Jeg var grisestøl dagen etter, haha. Superdigg på en weird måte, dere kjenner følelsen?

image65

Torsdag

Hviledag og julebord.

Fredag

Fullkroppsøkt, med fokus på overkropp. Vekslet mellom tunge pullups og hip thrust med stang, før jeg deretter jobbet meg igjennom øvelser som Turkish Get Up (google it), dips i ringer, Dragon Flag (forsøk på det ihvertfall), stående roing og nedtrekk. Avsluttet med to runder av…

  • Thrusters med kettlebells, 15 reps
  • Kettlebellswings, 20 reps
  • Renegade Row, 20 reps

Lørdag

Hviledag og julebord.

Søndag

I skrivende stund er jeg akkurat ferdig med rolig svettefest på mølla, tro det eller ei. På søndager får jeg alltid gleden av å høre igjennom den kommende ukas podcast, og da er det kjekt å slå to fluer i en smekk. Jeg varmet opp i 10 min på ellipsemaskinen før jeg kjørte 4 min, 3 min, 2 min, 1 min, 1 min, 1 min på mølla. Hadde cirka ett minutts pause mellom hvert drag. Deretter gjorde jeg 4, 3, 2, 1 på ellipsemaskinen som nedkjøring, samt noen mageøvelser.

Nå bærer det hjem til heimen, der speltlompelasagne står på menyen. Nam! Jeg hører rykter fra mannen om Tarzan på skjermen,  noen som har sett den filmen? Jeg er skeptisk.

God søndag hjerter – nyt den bra, i morgen venter ny uke, nye muligheter!?

Flere
Artikler