Digital trening i februar – bli med å trene med meg i stua!

Egenreklame

Hey babes, og god mandag! Denne arbeidsdagen går med til å rigge til mine digitale treningsgrupper i februar, så hva passer vel bedre enn å melde fra til dere ? Er så lei av å si dette, men ja; ser ikke ut til at koronaen gir seg med det første, og da gjelder det å være ekstra rå å å holde treningsrutinene i gang – det er langt lettere hvis du dedikerer deg til noe, og ikke minst får servert et fiks ferdig opplegg. I am here to help!

Jeg har blitt glad i Facebook som treningsportal jeg, i og med at det er så tilgjengelig for oss alle – vi er liksom der uansett, og vi alle har appen. Funker fett!

I februar kan du trene digitalt med meg på tre ulike måter;

  1. STERK UTEN UTSTYR! Mer info her.

Det første digitale treningskonseptet jeg startet, og vi har blitt en fast supergjeng som trener sammen, med stadig nye tilskudd. Et medlemsskap i denne gruppen koster 299, der du får tre økter i uken; en egentreningsøkt på mandag, en liveøkt på tirsdag og en liveøkt på torsdag. Det er livetreninger hele februar, og gruppen i sin helhet er tilgjengelig ut mars.

Du kan lese mer her.

2. SOMA MOVE! Mer info her.

Jeg testet å ha SOMA MOVE live på Facebook for første gang i januar, og det gikk knallbra. Jeg tror mange av oss, inkludert meg selv, setter pris på en treningsform som utfordrer både styrke og kondisjon, men også koordinasjon, balanse, bevegelighet og mobilitet. Ikke minst er det noe litt annet å bryne seg på enn den klassiske stuetrimmen, noe som er gøy! Utover liveøktene hver uke får du fire instruksjonsvideoer som hjelper deg å forstå konseptet og bevegelsene bedre, og i februar publiserer jeg også en ukentlig stretchingsekvens på 15-20 minutter hver fredag, med mål om å åpne litt ekstra opp i stive områder som korsrygg, hofter, lår, sete og bryst. Et medlemsskap i denne gruppen koster kun 199 kr.

Du kan lese mer her.

Trening etter fødsel-gruppen, som jeg startet i januar, ruller videre. Jeg har fått spørsmål om når jeg starter neste gruppe, det blir i april mest sannsynlig, men det er viktig for meg å understreke at påmelding i Trening etter fødsel-gruppen er løpende. Liveøktene fra januar blir liggende, og på slutten av måneden deler jeg et skriftlig dokument med oversikt over alle øktene, og med lenke til de ulike videoene. På den måten er det enkelt å poppe inn når som helst i tidsrommet februar-mars, og hensikten med øktene er jo også at de skal kjøres flere ganger.

Les mer om trening etter fødsel her.

Tanken er at tilgangen til denne gruppa skal gi deg treningen du trenger i disse tre månedene. Når og hvis du kjenner deg klar kan neste steg være i bli med i Sterk uten utstyr-gruppa, der jeg alltid viser alternativer for gravide og til de som har født.

Så, der var info om digital trening i februar, bare å spørre hvis du lurer på noe – håper jeg får trene med deg! ?

Flere
Artikler