Føles ut som om livet er satt på vent..

Hello, og goood.. onsdag!

Jeg skal hvert øyeblikk sette snuta mot treningsrommet og kjøre liveøkt. I dag kjører jeg en bonusøk for gjengen i Trening etter fødsel-gruppen min, der jentene skal få prøve å trene med babyen sin 🙂 Eventuelt med en sekk, som jeg kommer til å gjøre, hehe. Gleder meg! I tillegg vlogger jeg om mat i dag, en video jeg gleder meg til å publisere på søndaaaag – digg å kunne spre litt matinspo i disse dager ?

Men ah, er det bare meg som føler livet er satt litt på vent om dagen? Jeg og Sølve hadde en treningshelg planlagt i slutten av mars, men har selvfølgelig besluttet å utsette denne. Du kan lese mer her, ny dato er i slutten av oktober. Godt å ha noe å se frem til i disse dager!

For det er det som holder meg litt oppe, tanken på alt det morsomme og fine vi skal gjøre når dette er over. Samtidig litt skummelt det å, i og med at dette virkelig kan dra ut i tid.. er det noe vi har lært det siste året så er det det. Vel, jeg ville bare poppe innom og dele litt tanker – føler det brått blei veldig negativt, men sånn er det innimellom. Jeg har en over gjennomsnittet lei korona-dag i dag ser du.

Husk forresten at påmeldingen til trening med meg i februar er åpnet – sjekk ut mer her. Gleder meg stort til å kicke i gang nye grupper på mandag!!

Håper du har det bra – stay strong!! Eller noe sånt, haha.

Flere
Artikler