Digital treningsgruppe for deg som har født!

Reklame for egne tjenester

SÅ gøy at dette er noe mange er positive til!

Er som vi har snakket om, alt av barseltrim- og treff har jo falt ut i store deler av 2020, så det å kunne bidra til at vi «samles» litt allikevel, det kjennes bra. I tillegg kjenner jeg meg endelig klar for å gjøre nettopp dette, etter et år som mamma, og med en bok om nettopp trening etter fødsel – nå er det dags!

Så, hva er greia? Dette skal være en treningsgruppe for oss som har født, og som kjenner at vi ønsker å bevege oss. Det har ikke så mye å si når du har født, så lenge du kjenner deg klar for å begynne med bevegelse igjen (men å vente 3-6 uker er nok uansett lurt). Når det er sagt vil gruppen være tilgjengelig ut mars 2021, så du kan velge å bli med, for så å vente med å kjøre hele eller deler av treningen til når du selv ønsker.

Treningen er skånsom, med fokus på bekkenbunn, kjerne og baksiden av kroppen, i tillegg til generell styrke for hele kroppen. Mange gravide kjenner at treningene passer utmerket for de, så er du selv gravid kan dette passe fint for deg også.

Målet med treningene, og gruppen i sin helhet, er..

  • Å gjøre trening tilgjengelig og fleksibelt for deg som er hjemme med en liten en. Du trener når det passer deg.
  • Bidra med treningsøkter og øvelser som styrker deg innenifra og ut, med fokus på bekkenbunn og kjerne.
  • Lære deg hvordan du trener opp nettopp bekkenbunn og kjerne etter en fødsel.
  • Gi deg gode kvalitetsøkter! Ingen grunn til at ikke hjertepumpa og muskelapparatet skal få kjørt seg selv om du akkurat har født. Vi trener smart og effektivt.

PÅMELDING

For å melde deg på betaler du 399 kr til Vippsnr. 599128, og merker betalingen «Trening etter fødsel med Pia i januar 2021». Deretter søker du opp Facebook-gruppen «Trening etter fødsel med Pia i januar 2021» på Facebook, og jeg godtar forespørselen din så fort som mulig etter at betalingen er inne.

UTSTYR

Det er supert om du har en lang strikk tilgjengelig, samt et eller to minibands. Dette er ikke et must, men kommer godt med. Det kan være et fint supplement å ha boken min, Trening etter fødsel, men det er ikke et must. Boken finner du her.

NÅR

Jeg kjører livesendinger hver tirsdag og torsdag kl. 11, men du gjør øktene når det passer deg. Gruppen med all dens innhold er tilgjengelig ut mars 2021.

I PRAKSIS

Denne treningen foregår via Facebook, i en lukket gruppe. Så fort påmeldingen er i orden og du er medlem i gruppen er det bare å glede seg! Livesendingene hver tirsdag og torsdag kl. 11.00 kan du bli med på når du vil, og det eneste du da trenger er å gjøre er å åpne opp pc´en, nettbrettet eller telefonen, og vips, så står jeg klar til å trene med deg.  Øktene varer i cirka 45-60 minutter.

Bare å spørre hvis du lurer på noe, enten her, på Instagram eller på mail; seebergpia@gmail.com.

Håper vi sees på trening ❤️

Flere
Artikler