God jul!

Det er lille julaften, en av årets koseligste dager spør du meg, og det er på tide å prøve å pakke bort alt av jobbtanker til fordel for familie, kos og tilstedeværelse. Før den tid ville jeg sjekke innom og si god, god, god jul til alle dere som følger meg – jeg er evig takkmemlig for at dere gjør nettopp det, og kjenner jeg gleder meg skikkelig til å ta fatt på et nytt år sammen med dere. Så får vi håpe at 2021 blir et bedre og noe annerledes år enn hva 2020 har vært..

Selv om det skal sies at 2020 for meg personlig har vært også et av de beste årene noensinne, på grunn av den karen her. Djeez, så fort dette året har gått.. lille babyen ❤️

Bildene over er jo akkurat et år siden, men det føles som i går, haha. Samtidig er fjorårets jul en liten smørje, var nok greit i ammetåka ettersom jeg fødte en liten måned før. I år føles egentlig som første jul, sånn ordentlig, med mini.

Jeg skal feire hjemme med familien, før vi reiser til fjells i god tid før nyttår. Holder dere nok oppdatert altså, mest på Insta kanskje – men sjekk gjerne innom her på søndag, da kommer jeg med et supert hjemmetreningsforslag. Syns jeg selv da, haha.

God jul, dere – nyt og vær tilstede. Tid er den beste gaven vi kan gi hverandre ❤️

Flere
Artikler