Tren med meg på stuegulvet i romjula!

Inneholder egenreklame

Håper dere har hatt en fin julefeiring! Og at dere fortsatt koser dere glugg – jula er jo ikke på langt nær over enda! Jeg ville bare poppe innom for å melde ifra om at dersom du har lyst til å trimme litt i heimen de neste dagene, så har jeg et ypperlig tilbud til deg!

Du kan bli med i Sterk uten utstyr-facebookgruppen min til redusert pris og få tilgang til masse live treningstimer for kr. 99. For å melde deg på vippser du kr. 99 til Vippsnr. 599128, og merker betalingen «Sterk uten utsyr med Pia 2020». Deretter søker du opp Facebook-gruppen «Sterk uten utstyr med Pia i desember» (eller du kan klikke her), spør om å bli medlem, så godtar jeg så fort jeg kan.

I hele desember har jeg nemlig trent med en gjeng via Sterk uten utstyr-gruppen min på Facebook – du kan lese mer her.

Gruppen og dens innhold vil være tilgjengelig ut januar, og vi har vår siste liveøkt på tirsdag kl. 11. Det vil si at du kan få med deg både liveøkten på tirsdag og en masse annet treningsinnhold hvis du melder deg inn nå, og kose deg med det til slutten av januar.

Øverst i gruppen vil det ligge et skriftlig dokument med alle øktene, samt lenke direkte til den aktuelle videoen, så du slipper å scrolle deg ihjel gjennom gruppa. Her er det altså kun trening helt uten utstyr, og jeg har delt tre økter i uka siden slutten av november, så her er det endel goodies.

Her kan du lese mer om hva gruppen inneholder.

For å melde deg på vippser du kr. 99 til Vippsnr. 599128, og merker betalingen «Sterk uten utsyr med Pia 2020». Deretter søker du opp Facebook-gruppen «Sterk uten utstyr med Pia i desember» (eller du kan klikke her), spør om å bli medlem, så godtar jeg så fort jeg kan.

Send mail på seebergpia@gmail.com hvis du lurer på noe, der får du raskest svar i disse romjulstider. Håper vi sees på matta!

Med ønske om en aktiv romjul ?

Flere
Artikler