Feriestatus og nyttårspreik

Åååh, romjulen er fiiin ass!! Ihvertfall når man er så heldig å ha ferie? Jeg er jo aldri helt sikker på når jeg har ferie eller ikke, men joda – nå er jeg i feriemodus!

Vi kom til fjells tirsdag ettermiddag, og blir til lørdag eller søndag. Har blitt velsignet med nydelig vintervær, og i dag fikk vi oss en skitur i nydelig vintervær – det var så deilig ???

Samtidig som jeg er i feriemodus tenker jeg mye på dere og oss.. er så mye jeg vil si og dele, om å senke skuldrene nå i romjulen, om å huske på at det du gjør (eller ikke gjør) og spiser nå ikke har en dritt å si for resten av året, at du må nyte tiden med de nære, og at selv om et nytt år står for tur betyr ikke det at det må være noe «new me».

Tvert imot, mitt mål er å stå imot alle tanker om at «nå, nå skal det endelig skje», med at «søren heller, jeg gjør en mer nok god jobb som det er. For det gjør jeg, og det er jeg ganske sikker på at du gjør også. Er det noe jeg føler jeg har lært om dere etter deling og skravling med dere i x antall år, så er det at dere er grepa damer som står på!

.. og det er godt nok.

Jeg leser så mye bra på div sosiale medier, og tenker for meg selv at søren heller, jeg burde også dele masse lurt og fint og inspirerende akkurat nå. Men jeg er som deg, trenger å skru av hjernen, og ikke minst er det er must når jeg nå har en mini i hus – det går i ett ? Dere som vet, vet.

Så jeg nøyer meg med å si godt. nytt. år til hver og en av dere – jeg gleder meg til å fortsette der vi slapp?⭐️

Blogges i 2021❤️

Flere
Artikler