Dette drepte blåmandagen, gitt

Inneholder reklame ism. YT Protein

Åh. Denne dagen trodde jeg skulle bli brutal, men så ble den ganske så ålreit. Jeg drepte blåmandagen, rett og slett. 

Jeg startet dagen med en PT-kunde i Oslo kl 07, hvilke betydde at vekkerklokken ringte 05.15. Hei, mandag?? Etter timen var jeg.. ikke gira på å trene, men på å få den samme godfølelsen som  jeg sendte avgårde kunden min med. Så jeg beit i det sure blåmandag-eplet, og satte opp en akkurat passe slitsom sirkeløkt.

Den kan du se i videoform på Instagram, om du kunne tenke deg å teste. Øvelsene var… 

 • Step up, høyre bein
 • Step up, venstre bein
 • Kettlebellswings
 • Stående roing
 • Ground to overhead med vektskive
 • Burpees
 • Enarms press, annenhver arm
 • Klatreplanke
 • Jumping jacks
 • Battle ropes
 • Renegade row med push ups

Jeg kjørte 45 sekunders jobbing på hver øvelse, med 15 sekunder mellom hver øvelse. Mellom hver runde tok jeg en ekstra god pause, og satte i gang igjen når jeg hadde lyst. Totalt kjørte jeg tre runder ?

Deretter jålet jeg meg med en hotellfrokost – tror du det var godt eller! Masse kaffe, brødskive, egg, bacon, fersk frukt.. en rein luksus på en grå mandag, og når både en hyggelig PT-time, en treningsøkt og luksusfrokosten var på plass, da var jeg søren meg fornøyd ass. Nam! Egentlig ganske ålreit konsept det, å ta seg en treningsøkt og deretter slå på stortromma med en hotellfrokost – for snaue 150 kroner er det all you can eat, noe som jo passer ganske greit etter en svettefest. Etter frokostfesten satte jeg snuta mot et møte med den fine gjengen i Polar. Nå er jeg tilbake igjen i sentrum, og her skal jeg sitte og jobbe noen timer, før jeg runder av dagen med en PT-time. SÅ er det hjem til sofaen, og jeg skal ikke lyve – det blir jammen meg godt, det å.

I dag skal jeg lage middag til meg og mannen, og jeg lurer på om det ikke blir en av disse tre..

Kanskje du fikk litt inspirasjon selv, til digge middager du selv kan mekke i dag? Avslutningsvis må jeg minne dere på den nye episoden av Treningspodden denne uka, der temaet er selvfølelse og selvtillit. Dette er jo noe jeg brenner litt sånn ekstra for, og det var fint å få lov til å dele tanker og erfaringer med Silje. Denne episoden tror jeg vi alle har godt av å høre! I tillegg har vi endelig fått på plass en sponsor vi er dritstolte av – nyhetene YT Protein fra TINE er med oss som sponsor i hele 2018.

Halleluja! 

Hvis jeg ikke tar feil ankommer disse produktene butikkhyllene i dag, og er et fantastisk alternativ til de klassiske YT-produktene. Du kan også både sjekke de ut og kjøpe de på YT sine nettsider her

De inneholder nemlig ikke noe tilsatt sukker, bortsett fra det naturlige sukkeret fra melken, og har dermed et lavere karbohydrat- og energiinnhold enn de klassiske YT-produktene. Disse er kanskje mer passende for de av oss som ikke kjører timesvis med tøffe utholdenhetsøkter, og som kun har lyst på et påfyll med protein i forbindelse med trening. Dere får prøve og se selv – jeg har lagt min elsk på de allerede, og gleder meg til å spre budskapet. Ikke minst betyr dette at Treningspodden kan leve godt i 2018 – det gjør meg varm i hjertet. Ettersom podcast er et gratis produkt er vi avhengig av gode samarbeidspartnere som liker og kan stå inne for det vi lager, og ja.. dette kunne vel ikke vært en bedre match.

Stay tuned!

Håper du har hatt en fin mandag, og at starten på uken har behandlet deg bra. Min ble overraskende fin, men når det er sagt – tipper jeg kommer til å slokne ganske greit rundt 21.00 i dag, haha?

God mandag?

 

 

 

Flere
Artikler