På tide å hente frem løpeformen snart?

Inneholde reklame for egne tjenester

I skrivende stund har jeg plottet inn noen av de nyeste planlagte aktivitetene mine denne våren, som blant annet er løpetreninger med meg og Christina Vukicevic.

Det skjer hver torsdag klokken 17.00, i Frognerparken i Oslo. Du kan lese mer her, samme sted som du melder deg på selve treningen. Her kan det lønne seg å være kjapp, da plassene blir revet fort bort.

Her finner du påmeldingen til den første løpeøkten, som vi kjører 1. mars kl. 17.00. Av 50 plasser er allerede 38 fylt opp, så her er det førstemann til mølla?

På samme nettside finner du påmelding til alle kommende torsdager kl. 17.00, i Frognerparken, helt frem til 26.04. Påfølgende datoer vil komme fortløpende, så det er bare å holde av tiden i kalenderen.

Jeg har tenkt litt på mine egne løpemål denne våren, og vet jo at jeg har en lang vei å gå. For all del, jeg er i sånn all over god form, men er på ingen måte noen løper. Lenge tenkte jeg at jeg må trene meg opp til disse treningene, men vet du – jeg er mer gira på å finne formen sammen med de som dukker opp. Vi skal jo holde på hele våren uansett, så hvorfor ikke bare la tiden og innsatsen gjøre jobben, i samme tempo som alle andre. Der føler jeg jeg og Christina utfyller hverandre perfekt, da hun er et råskinn på alt som har med løping å gjøre, mens jeg.. er sånn middels råskinn på akkurat det, hehe. Styrketrening er min greie, som også vil være en liten del av disse treningene. Styrkeøvelser som bygger oppunder deg som løper. Jeg foreslår at du, akkurat som meg, booker dette inn i kalenderen først som sist, så har du ikke noe unnskyldning når selve dagen kommer og det frister å la løpeskoene stå – er greit mye lettere å komme seg over dørstokkmila når du veit at du har en gjeng som venter på deg.

Min drøm er jo at vi får med en gjeng som mener litt alvor, og som dermed velger å være med på flere treninger over tid – på den måten kan vi følge fremgangen og progresjonen deres, komme med innspill, og ikke minst bli bedre kjent.

Håper vi sees! ?

I dag hadde jeg store planer om å få dratt skrotten på trening grytidlig, men slik gikk det ikke – føler at den slitsomme helgen fortsatt henger i ass, haha. Men jeg kom meg på trening, og øvde litt på SOMA MOVE først. Deretter kjørte jeg en styrkeøkt. I snegletempo riktignok, men jeg kjørte den! Siden da har jeg jobbet hjemme, og snart skal jeg ha PT-kunde, se litt på innredning til kjelleren (vi skal pusse opp), og deretter orge litt til morgendagens SOMA MOVE. Eeegentlig har jeg bare lyst til å gå på kveldtur på ski i skogen, sånn som jeg og mannen gjorde i går, meeen – livet kaller.

Og når jeg tenker meg om så er ikke arbeidsoppgavene mine kjipe, heller tvert imot – god onsdag, fininger?

Flere
Artikler