Følelsen jeg lever for

Hei, fine bloggen min.

Denne dagen har gått i ett, helt siden jeg poppet opp fra senga 05.30, og frem til nå – klokken er snart ni. Jeg startet med å spille inn Treningspodden sammen med Silje, før jeg satte snuta mot Drammen igjen, og rigging til SOMA MOVE-trening i ettermiddag. Jeg løftet tungt og ryddet og fikset om hverandre, haha.

De som følger meg vet at jeg har vært spent på dagen i dag – jeg hadde så lyst til å videreføre den gode opplevelsen jeg selv har hatt med SOMA MOVE, til flere. Og vet du.. jeg tror jeg klarte det! Selv hadde jeg ihvertfall en god følelse underveis, og følelsen etterpå da.. priceless! Jeg elsker følelsen av å gjennomføre noe nytt, som er viktig for en, og deretter kjenne på den fantastiske følelsen av at man har gjennomført, og at alt gikk bra. Akkurat den følelsen gir meg SÅ mye motivasjon, og gjør rett og slett at jeg kjenner at jeg lever. Haaalleluja, haha.

Før jeg runder av; fikk sjukt mye spørsmål om denne oppskriften, en middag jeg la ut på Instastory for noen dager siden.

Verdens enkleste middag, dette MÅ du teste!

1. Stek kylling

2. Stek frosne grønnsaker

4. Kok opp vann og legg oppi risnudlene

3. Miks det sammen

4. Tilsett woksaus

NYT! Jeg liker å tilsette litt spinat i bunn, men det er jo valgfritt ?

Blogges i morgen ❤️

 

Flere
Artikler