En ny treningshelg og spaopplevelse på trappene – hei, Gjøvik!

Inneholder reklame for egne tjenester

Treningshelger er noe av det beste jeg vet, og om ikke lenge setter jeg snuta mot Gjøvik – der har jeg aldri hatt treningshelg før, så det gleder jeg meg stort til! En av de kuleste, beste jentene jeg veit om, som jeg studerte med, hun er derfra, så jeg har allerede tidenes beste inntrykk av stedet, hehe?

Dette skjer altså 9.-11. mars, på Quality Hotel Strand på Gjøvik. Helgen blir proppfull med morsom trening, foredrag, spaopplevelser, deilig mat, god drikke og frisk luft. Ikke bare stiller jeg som trener og foredragsholder, vi har også fått med Heidi Harriet fra treningssenteret 360 grader, som skal holde en artig (men megaenkel, det har hun lovet meg) dansetime for oss på lørdagen, og NM-vinner i maraton, Marthe Katrine Myhre, kommer innom på søndag for å snakke om sin opplevelse og veien til mail, samt ta oss med på en liten løpetur.

Jeg kommer til å ønske dere velkommen med en kickstart-treningsøkt på fredagen, der vi definitivt planter godfølelsen!

Deretter blir det en nyydelig middag, etterfulgt av valgfri mengde vin, hehe. På lørdag starter vi (seff) dagen med hotellfrokost, før det blir foredrag og trening med meg. Deretter er det satt av masse tid til spa og hygge, der jeg håper jeg får muligheten til å skravle mer med dere alle om det vi har lært hittil i helgen? En del av pakka her er nemlig av vi bruker tiden sammen til å reflektere og lære også mellom treningene og foredragene, og jeg håper de som er med benytter anledningen til å en gang for alle få svar på de tingene de lurer på.

Senere på kvelden blir det altså kondisjonstrening i form av dans med Heidi, før lørdagskvelden skal få lov til å leve sitt eget liv. Søndagen ser du i programmet over?

Meld deg på via denne nettsiden.

Denne helgen får du alt du trenger for å kickstarte treningsgleden – gode og varierte treningsøkter, mentalt påfyll og kunnskap som hører hjemme i verktøykassen din når du skal trene og spise bra på egenhånd. Jeg håper jeg ser så mange som mulig av dere, og ser frem til en real kvalitetshelg på Quality Hotel Strand, og ikke minst, Otium Spa!

Det gledes!

Flere
Artikler