Treningsuka som gikk og skitur og søndagskos fremfor vlogg

Hei bloggen!

Gårsdagen gikk unna i ett, og vips så var klokka 03, og jeg ryddet heimen i et par timer. I går hadde vi nemlig en forrykende familiefest hjemme hos oss, og som alltid trives jeg godt med å få ryddet unna før jeg legger meg. Såå deilig å stå opp til! I morgen tidlig reiser jeg til Mallorca, som jeg nevnte i forrige ukes vlogg. Det blir kun fra mandag til onsdag, men jeg gleder meg lell. Det er en pressetur med løpesko-merket Hoka, og vi skal blant annet løpe i fjellene, gjøre bootcamps, yoga.. blir stas! Så i dag står valget mellom to ting – bruke 80% av dagen på å klippe vlogg.. eeller spise frokost hos svigers, dra på ski, spise vaffel på veien, pakke og nyte.. hva hadde du valgt? Hehe, jeg går ihvertfall for sistnevnte, og sparer ukas vlogg til litt senere i uken. Hope you understand❤

Søndag

Hviledag.

Mandag

Sirkel på Comfort Hotel Børsparken. Økten ser dere i dette innlegget?

Tirsdag

1,5 mil på ski med mannen. Nyydelig kveldstur, som minnet meg på viktigheten av å komme seg ut på ski mens man kan! FOR en vinter vi har hatt hittil i år??

Onsdag

Fullkroppsøkt, i form av..

A1) Frontbøy 5 reps x 5

A2) Chins i ringer 6 reps x 5

B1) Hip thrust 15 reps x 3

B2) Benkpress med hantler 8-10 reps x 3

B3) Pendlay row 12 reps x 3

Torsdag

Trente litt innimellom slagene når jeg forberedte meg til SOMA MOVE-timen samme dag..

A1) Benkpress 5 reps x 5

A2) Markløft i trapbar 5 reps x 5

B1) Bulgarske utfall 12 reps x 3

B2) Enarms skulderpress 12 reps x 3

B3) Pull ups med strikk 12 reps x 3

Fredag

SOMA MOVE med en superfin gjeng!

Den kommende uken er det vinterferie i Drammen, men fra og med neste uke blir det ukentlig faste treninger med SOMA MOVE i Drammen ? Stay tuned, og førstemann til mølla!

Lørdag 

Fullkroppsøkt, og økta ser dere i dagens Instagram-post ?

God søndag, fininger ❤️

Flere
Artikler