Når ting virkelig ikke går som planlagt..

Ja.. dette ble en spennende dag. Eller tvert imot, kommer an på hvordan du ser det, haha.

Kl. 07.02 i dag tidlig tok jeg Flytoget fra Drammen, klar for spennende eventyr på Mallorca. Jeg var invitert av løpeskomerket HOKA, for en lansering av en ny type sko. Fra før av visste jeg at det kun var fra mandag til onsdag, og at jeg måtte mellomlande i London begge veier, men shit au tenkte jeg – jeg jobber jo så bra på flyet uansett.

På flytoget, superpreppet og klar for dagen, med frokosten i fanget og videoredigering på flyet fra Oslo til London noen timer etterpå. 

Når vi skal boarde flyet på Gardemoen er det en skrulling av en dame som slår seg vrang, og forårsaker drøye 40 minutters forsinkelse. Jeg visste jeg hadde noe knapt med tid mellom flyene i London, men satte meg på flyet i god tro. Dengang ei. Jeg spurtet fra det ene stedet til det andre, men måtte med tungt hjerte innse at det ikke kom til å gå – jeg ankom gaten i London på slaget til avgangstiden, og måtte pent stå å se på at flyet mitt tok av. Lol altsååå?

Etter mye om og men ble jeg enig med min kontakt i HOKA Norge om at det beste var at jeg reise hjemover – det var ingen smarte flyvninger til Mallorca. Eneste alternativ da var en to timers busstur fra Stansted til Heathrow flyplass, og ja.. her sitter jeg nå. Jeg har akkurat ferdigspist dette nydelige måltidet, og er i tillegg ferdig med ukas vlogg, som kommer i morgen.

Man må jo bare le av slike situasjoner, og det er jo virkelig ingens feil (eller, ok, hun skrulledama, men det får jeg jo aldri gjort noe med). Selvfølgelig var og er det irriterende, samt sabla trist å gå glipp av opplegget på Mallorca, men samtidig.. da var det ikke meninga da. Jeg møtte til gjengjeld en sabla hyggelig bussjåfør, som minte meg på det å være takknemlig og lykkelig over små ting. Han hadde blitt kåret til månedens sjåfør en gang i fjor, og levde enda på den gleden – slikt blir jeg inspirert av.

Jeg vet ikke helt hvorfor ting gikk som de gikk, men fordi jeg tror det er en mening med alt, velger jeg å tro at dette var meningen. Grunnen vet jeg ikke helt enda, men jeg finner uansett ro i å vite at ting som skjer de skjer, og man kan ikke gjøre stort annet enn å «go with the flow»?  Nå må jeg finne på noe annet å vise frem i ukas vlogg, så hvis du har noen innspill, holler at me! Runder av med å vise frem programmet for de tre dagene på Mallorca, så.. får dere se litt hva det hadde gått i, og jeg får gnidd litt salt i mitt eget sår, haha.

Jaja.. ser jo ganske kjipt ut det hotellet der, uansett…….?

Håper dere har hatt en sprekere start på uka enn meg, folkens. Send litt god karma min vei? Ukas vlogg er live i morgen, sjekk innom da.

Over og ut fra Heathrow flyplass ?

 

 

Flere
Artikler