VLOGG: ShapeUp Convention 2018 og min første SOMA MOVE-time

Hei fintfolk! 

Jeg ankom heimen i natt, rundt 01.30, og logisk nok traff hodet puta ganske raskt. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke var like positiv når jeg ramlet inn døra i går natt som nå jeg skrev dette blogginnlegget, men det gikk fort over – ingenting ikke en god natts søvn kan kurere. Nå har jeg dagen foran meg, som bare venter på å bli fylt opp av spennende gjøremål og aktiviteter jeg ikke ante jeg skulle få tid til – skulle jo vært på Mallorca og løpt i fjellene jeg nå, haha. Anyhow, man må alltid se det positive i ting, og nå har jeg ihvertfall bonustid til å være med mannen, jobbe, trene, gå på ski.. alle de tingene jeg elsker?

En annen positiv ting, som jeg nevnte, var at jeg fikk klippet ferdig ukas vlogg. Her er den? Husk å velge høyest mulig opplysning nederst i høyre hjørne – trykk på tannhjulet.

Takk for forslag til hva ukas vlogg kan handle om – kom gjerne med flere, hvis det er noe dere kunne tenke dere å se?

Forresten, mange av dere har spurt om sangene jeg bruker i vloggene mine. Jeg skal prøve å bli flinkere til å skrive de opp, så fremover kommer de til å være i tekstboksen under videoene mine på YouTube. Under her ser du ukas sanger. Jeg bruker Epidemicsound.com, som er en abonnementstjeneste som gir deg tilgang til masse musikk som man kan bruke på innhold man skal publisere i sosiale medier. Jeg fikk selvfølgelig tipset gjennom vloggene til Jon Olsson, og har ikke brukt annet siden – et must for alle som lager video?

Sture Zetterberg – Never Walk Alone

Thomas Skyldeberg – Climbing Through Air 3

Niklas Gustavsson – Topical Feelings 2

Hallman – All In My Head

Hallman – Lights Of Life

Ha en nydelig tirsdag dere? 

 

 

Flere
Artikler