Eat, drink, sleep.. og tren litt innimellom ?

Jeg føler vel overskriften beskriver dagene mine her nede, hehe. Myye god mat, smågodt og annet godis, late dager, soling, myye bading og godt med søvn, toppet med litt ferietrening når det frister. Og det gjør det. I går løp jeg drøye 5 kilometer, før jeg gikk tilbake igjen. I dag startet jeg også dagen med en løpetur i drøye 50 min, i deeilig tempo, og i morgen blir det bootcamp med gjengen vår her nede. Tenker jeg kjører de gjennom en av ferietreningsøktene jeg har delt med dere tidligere – de som har testet vet hva som venter de…. hehe.

Så ja, ikke så mye å melde fra denne kanten, utover at jeg er skrudd av, og at jeg la igjen store deler av hjernen min hjemme i Drammen. Jeg går virkelig inn for å koble av og nyte, og sommernorge har ikke akkurat gjort det vanskelig sålangt – jeg er så takknemlig for denne uken her at dere aner ikke, spesielt ettersom vi leide hytte i fjor også, da med sammenhengende regn mer eller mindre i to uker? Så, jeg er i feriemodus på akkurat samme måte som du har vært, er eller kommer til å være, og det er ganske så digg. Dagens eneste oppfordring – nyt!

Håper du har det bra❤

Flere
Artikler