En dag som gamle meg

I skrivende stund sitter jeg på toget på vei til Tønsberg for å besøke Sølve (Sundrehagen) ? Jeg føler meg på sett og vis som «gamle meg», på tur med sekken på ryggen, just me, myself and I, hehe. Jeg skulle, og skal, egentlig lene meg tilbake og nyte togturen i fred og ro, men i kjent stil «skal jeg bare» ordne noe greier først, og vipps, så er jeg fremme i Tønsberg – klassisk ?

Jeg og Sølve har en treningsdate på agendaen, etterfulgt av lunsj. Han har ansvaret for økta, så spent på å se hva vi skal trene – uvant for meg å ikke ha kontroll selv, haha. Gleder meg uansett til å være sosial med noen andre enn baby og mann – rart det der, man gleder seg (litt) til å reise avgårde, men nå sitter jeg her og savner de allerede – rare, rare greier ?

Jeg vlogger i dag jeg, så får dere være med på moroa! Ha en super dag, fintfolk❤️

Flere
Artikler