En liten recap av de siste døgnene på ShapeUp Bootcamp

Hei igjen bloggen,

Som jeg sa tidligere i uken blir disse siste dagene på bloggen et slags referat av hva vi fyller dagene med her nede i Portugal. Moroa nærmer seg slutten, og i skrivende stund er det drøye 15 timer til jeg sitter i bussen på vei til flyplassen. Det blir selvfølgelig digg å komme hjem, alltid, men samtidig har denne uken gått så altfor, altfor fort.

Dette bildet postet jeg på facebook-siden min i går, i håp om å prøve å formidle hvor ufattelig fint det er her.
Dette bildet postet jeg på facebook-siden min i går, i håp om å prøve å formidle hvor ufattelig fint det er her.

image

Her er jeg på vei hjem fra en jobbeøkt på Limipicos, cafeen vi spiser de fleste lunsjene våre på. Rett etterpå dro vi på en felles fem kilometers løpetur i fjellene her i Ericeira. Utsikten og naturen var ikke noe kjipere der, for å si det sånn…

I begynnelsen løp vi sammen, mens de som ville kunne gå. Etter noen kilometer lot jeg alle kjøre sitt eget løp, men med en viktig beskjed - husk å se opp og nyte utsikten.
I begynnelsen løp vi sammen, mens de som ville kunne gå. Etter noen kilometer lot jeg alle kjøre sitt eget løp, men med en viktig beskjed – husk å se opp og nyte utsikten.

image

Litt gruppebilder og selfies ble det selvfølgelig tid til.
Litt gruppebilder og selfies ble det selvfølgelig tid til.

image

12067971_10156134092655182_1414089791_n

Uten mat og drikke duger helten ikke!

Jeg vurderte denne vegetarpizzaen...
Jeg vurderte denne vegetarpizzaen…
… men gikk selvfølgelig for verdens beste biff. Dere fikk kanskje med dere moroa på snapchat? Her får man servert kjøttet rått, før det steker seg selv på den glovarme steinplaten. Sorry alle veggiser.. Jeg lover å bli bedre.
… men gikk selvfølgelig for verdens beste biff. Dere fikk kanskje med dere moroa på snapchat? Her får man servert kjøttet rått, før det steker seg selv på den glovarme steinplaten. Seriøst verdens beste middag. Og sorry alle veggiser.. Jeg lover å bli bedre.

Jeg har også rukket å holde foredrag i mental trening her nede, en like givende oppgave som alltid.

image

Deler av gjengen  :-)
Deler av gjengen 🙂

Dette var onsdagen og torsdagen. Fredagen og dagen i dag har blant annet vært fylt med egentrening, fotoshoots og trening med det portugisiske militæret… Hehe, more to come!

Hører dere har fine høstdager hjemme også? 😀

 

 

Flere
Artikler