Militærtrening og spurt i sanda – PHU!

Jeg og kroppen min er kanskje hjemme i Norge, men det er ikke topplokket mitt. Ikke helt.Derfor passer det UTMERKET at jeg har denne bloggen, så jeg kan få ut mine siste Portugal-abstinenser. Denne uka, og disse jentene.. For en gjeng.

Gårsdagen startet med yoga klokken 07.00 (som jeg forøvrig ikke deltok på), før vi samlet oss til frokost i åttedraget. Klokken 08.30 ble vi hentet av bussen vår, som skulle kjøre oss til… trommevirvel… den portugisiske militærbasen.

image

Dere fikk kanskje med dere mye av moroa på Snapchat? Så fort Billabong-bussen vår rullet inn på området ble vi møtt av Marco og Paulo (selvfølgelig het de det, hehe), som ba oss følge etter de. Vi samlet oss i en svær gymsal, der gutta hadde lagt opp til et tretimers opplegg.

Vi startet med god, gammeldags militæroppvarming, der vi løp i sirkler og gjorde ulike øvelser. Totalt holdt vi vel på i cirka 25 minutter. Og ja, vi kan vel alle skrive under på at det å løpe i ring, legge seg på rygg, sprette opp til sittende posisjon, hoppende knebøy, situps, burpees, alt på en gang, sammenhengende.. Er ganske slitsomt, hehe.

Etter «oppvarmingen» hang vi ut i militærets gymsal, der vi ble delt inn i tre grupper. Den ene klatret, med fullt utstyr og greier, den andre klatret på buldrevegg og gjorde ulike statiske øvelser, og den tredje gjorde god gammeldags sirkel, crossfitinspirert trening. Slik holdt vi på til alle tre gruppene hadde vært innom alle de tre ulike greiene.

Ingenting gjør underverker for rumpa som en stram klatresele dere!
Ingenting gjør underverker for rumpa som en stram klatresele dere!
... og hjelmen topper det hele, hehe.
… og hjelmen topper det hele, hehe.
Frua og gjengen! SÅ fint å ha med Camilla på tur. Dere må sjekke ut bloggen hennes for et innblikk i turen :-)
Frua og gjengen! SÅ fint å ha med Camilla på tur. Dere må sjekke ut bloggen hennes for et innblikk i turen 🙂
Litt posering mellom slaga...
Litt posering mellom slaga…
... som selvfølgelig ikke stager seg selv, hehe. Bloggbilder skal alltid taes i breddeformat, noe jeg prøver å lære fotografen her. Som ikke kunne engelsk, hehe. Engelsk er oppskrytt ass...
… som selvfølgelig ikke stager seg selv, hehe. Bloggbilder skal alltid taes i breddeformat, noe jeg prøver å lære fotografen her. Som ikke kunne engelsk, hehe. Engelsk er oppskrytt ass…
Her har vi buldret i vei. Noen gang prøvd det? Sykt tricky, og pain for fingerspissene, haha. Gjorde sikkert noe feil altså,, tar den på min kappe.
Her har vi buldret i vei. Noen gang prøvd det? Sykt tricky, og pain for fingerspissene, haha. Gjorde sikkert noe feil altså,, tar den på min kappe.
Karen <3 En av superjentene jeg hadde med meg på tur denne uken. Vi skal danse hip hop sammen i Oslo! Det blir gøy. Og skummelt. Hehe
Karen
Lagbilde...
Lagbilde…
... Lagbilde, special edition, hehe.
… Lagbilde, special edition, hehe.
Etter de tre stasjonene avsluttet vi dagen med å løpe mot hverandre i hinderløypa de hadde på campen. SÅ kult!
Etter de tre stasjonene avsluttet vi dagen med å løpe mot hverandre i hinderløypa de hadde på campen. SÅ kult!

image

image

Som dere ser avsluttet noen av oss dagen med en selfie i speilet på gymmet, hehe.

Etter treningen dro vi til beachbaren for en felles lunsj, og jentene fikk slappe av noen timer. Jeg jobbet, og mannet meg opp til å motivere jentene gjennom en siste HIT-økt på stranda. På dette tidspunktet visste jeg jo at jentene var ganske slitne, med god grunn, så jeg la opp til en kjapp, men meget effektiv økt.

Slitne, men klare. ShapeUp-smilet veit du, alltid på plass, hos alle mann!
Slitne, men klare. ShapeUp-smilet veit du, alltid på plass, hos alle mann!

Vi varmet opp med Worlds Greatest Stretch og et par andre øvelser, før vi satte i gang med selve økta. Jeg delte alle inn i to lag, og la opp til spurter i sanda, ned til vannkanten og opp igjen. En og en fra hvert lag løp, mens de andre gjorde statiske posisjoner som planke, airsquat og hoftehev sammen med meg. Så var det om å gjøre å være første lag til å bli ferdig.

image

Deretter delte jeg de inn to og to, og gav de to minutter til å gjøre ulike øvelser som knebøy, pushups, burpees, utfall og hoftehev. Mellom hver øvelse hadde de ett minutt pause. Målet var å være det laget med flest antall repetisjoner når vi var ferdig med alle øvelsene.

FOR en innsats!

image

Alle sammen gav alt de hadde, og jeg kan skrive under på at de avsluttet ShapeUp Bootcamp høsten 2015 med stil!

image

Etter økta var det litt pakking og dusj på g, før vi avsluttet med svær fest på beachcluben vår. DEN historien sparer jeg til i morgen! Nå er jeg nemlig så heldig å få servert taco, filmkveld og rødvin i glasset, og må dermed avslutte dagens blogginnlegg.

Borte bra, men hjemme best altså 🙂

 

 

 

Flere
Artikler