Endelig fikk jeg laget bildevegg! Resultat + rabattkode

Reklame ism. Fotoknudsen

Å lage en bildevegg med alle de fine bildene jeg har på kamerarullen har stått på to do-lista, typ, forever, og endelig fikk jeg ut finger´n! Yeey ?

Vi har mange fine bilder her i huset, men så altfor lite av oss og de vi er glade i. Tror det er mye fordi jeg har tenkt at det er stress å lage, men nå som jeg har gjort det er jeg sånn.. «hvorfor gjorde jeg ikke dette før?!». Klassisk, haha. I tillegg er en trappeoppgang et litt sånn «dødsted» som jeg føler kler å lives opp med koselige minner.

Nå blir jeg glad hver gang jeg går i trappa, haha.

Med rabattkoden PIA2021 får du hele 40% rabatt på veggdekor hos Fotoknudsen. Tilbudet varer kun til 24. februar, så sørg for å få ut fingern når du kan, hehe.

Fotoknudsen sine nettsider kan du enkelt velge hvilket materiale du vil ha, og er du usikker finnes det masse gode tips der inne. Jeg gikk for en miks av lerret og metall, samt et par innrammede bilder. Jeg var litt usikker på å mikse diverse kvaliteter, og ikke minst svart-hvitt med fargebilder, men jeg syns det ble fint ? Jeg ble inspirert av dette innlegget fra Funkygine, selv om jeg riktignok ikke turte å gå så all out som henne denne første gangen, hehe.

Men nå som jeg har kommet i gang angrer jeg selvfølgelig på at jeg ikke bestilte flere.. så det er på to do-lista, no stress det nå, med 40% rabatt ?

Og btw, jeg brukte ikke en eneste skrue, men kjøpte heller sånn skrufrie opphengsgreier, som man bare limer på veggen. Helt genialt. Jeg brukte disse.

Tidenes koseligste kjøp, og perfekt tidsfordriv i disse være mye hjemme-tider. Go for it ?

Flere
Artikler