En enkel måte å få mer ut av gruppetrening og PT-timer

Gjengen vi har hatt med oss her nede er fantastisk! De har virkelig gønnet på hver eneste dag, og selv om noen tidvis har vært slitne (altså, inkludert undertegnede, og jeg har ikke trent på langt nær så mye som andre her) har det aldri stått på humøret. Jeg har latt meg inspirere når jeg selv har vært med på de andres timer her nede, og det er spesielt en viktig greie jeg har blitt minnet på som et resultat av det.

Nemlig viktigheten av å spre energi.

Ikke bare når man hopper og spretter her nede i solsteika, men også når man er med på en gruppetrening, bedriftstrening, PT-time, you name it, hjemme i hverdagen – som PT og instruktør vet jeg jo hvor mye det gir meg når kunden og deltakerene er 100% tilstede, og som dermed gjør at jeg presterer og leverer enda bedre – i en optimal drømmeverden kunne jeg jo ønske at jeg kunne si at jeg var 110% uavhengig av energien til menneskene rundt meg, og jeg tør påstå at jeg alltid er på 100% – men det lille ekstra liksom.. det er søren meg lettere å dra det frem når energi møter energi, ass.

Denne uka har fått meg til å tenke litt ekstra over nettopp dette.

Og en ting er at jeg som instruktør muligens leverer enda bedre når menneskene jeg trener er energiske og engasjerte.. men det aller viktigste her er jo hvor mye mer du selv får ut av økta!

Med mål om å «angripe» økta med et positivt sinn og energisk kommunikasjon sier du automatisk til deg selv og skrotten at dere skal kjøre på. Ved å se andre deltakere i øynene, smile til PT’en din, gi god feedback og være engasjert bruker du (logisk nok) tid, oppmerksomhet og krefter på nettopp dette, fremfor andre og mindre positive ting og handlinger som potensielt kan finne sted når vi svettefester? Noe så lite kan gjøre SÅ mye, noe både gjengen denne uka har bevist til gangs, men som jeg også altså har tenkt over selv når jeg har trent.

Jeg har nemlig forbedringspotensiale her, jeg også – er ikke alltid like lett å være en smørblid duracellkanin på en stappfull etter jobb-time på SATS i Oslo sentrum, hehe.

Dette har jo overføringsverdi til alle arenaer i livet, og nettopp derfor var denne uka og denne påminneren så fin – vi har alle ansvar for å skape en best mulig kultur for å ha det bedre, prestere bedre og funke bedre. Den energien du kommuniserer og utstråler påvirker de rundt deg, og vil garantert komme i retur og gagne deg. Og om den en sjelden gang ikke gjør det, så husk at det koster deg en slikk og ingenting – det negative alternativet er langt mindre produktivt, kjipere og ikke minst slitsomt i drift.

Tusen takk til denne ukas sporty deltakere som virkelig har minnet meg på dette – en friskere, mer ekte, ærlig og livsglad gjeng skal man lete lenge etter. Takk ❤️ I skrivende stund har jeg landet på senga etter nok en travel dag. Melon og kaffe, step og styrke med Sølve, WOD med meg, frokost, solings, spa og farging av bryn og vipper, innspilling av treningsfilmer, egentrening, Yin yoga, dansetime, så middag. Pjof!

Men sant skal sies, jeg syns ikke så veldig synd på meg selv – men som alltid blir det godt å komme hjem. Der venter et fint hus med en enda finere mann – lucky me! Avreise i morgen klokka 11, og vi lander i Norge i 18-draget.

Siden jeg har vært på yoga i dag så avslutter jeg med det eneste riktige – Namaste!

Flere
Artikler