Hjemkomstglede, skogtur og en utstyrsfri treningsøkt

Jammen meg deilig å være på treningsreise, men saki, så digg det er å komme hjem også. Mannen ventet med ferdig tacomiddag og Paradise Hotel-maraton når jeg kom hjem i går, og dagen i dag har gått med til hygge og heng sammen. Startet dagen med å stikke en tur innom Hendrix Hair her i Drammen, da jeg på mirakuløst bis har klart å gjøre deler av håret mitt rødt (!!) på treningsreise. Mistenker at det er en solbeskyttelse jeg har brukt som har reagert i kombinasjon med saltvann, sol og en rosa strikk, og resultatet er, tja.. rødrosa, hehe. Heldigvis fikk Anita hos Hendrix presset meg inn i dag tidlig – verdens beste frisør! #spons, btw.

Med hånden på hjertet den beste frisøren som finnes ass – du som bor i Drammen – dra hit. Du finner kontaktinfoen deres her, eller på Facebook-siden deres her

Når den biffen var fikset dro jeg og mannen på skogtur, eller «på skauen», som vi sier her i Drammen, og på vei hjem stakk vi innom Crossfit Fønix, stedet jeg innimellom trener crossfit her i hjembyen. Denne helgen arrangerer de en konkurranse for teens og master-atleter innen crossfit, noe jeg syns er ganske kult – tror de er de første i Norge som gjør det? Vi fikk med oss finalen til master-gjengen, og ja.. fy søren, så rå de er! Gleder meg til å bli eldre jeg, så jeg kan få noen flere år med trening i denne skrotten.

Nå kom jeg akkurat inn døren etter en superkjapp treningsøkt. Ti minutter lett jogg, etterfulgt av tre ulike økter med egen kroppsvekt.

Bolk 1

30 utfall bakover

30 burpees

30 situps

30 sek pause

20 utfall bakover

20 burpees

20 situps

20 sek pause

10 utfall bakover

10 burpees

10 situps

 

Bolk 2, 3 runder av…

25 mountain climbers

25 situps

25 knebøy

25 sek pause

 

Bolk 3, 5 runder av… 

5 chins

7 situps med rette bein og armene bak hodet

40 meter sprint x 2

 

Nå venter hjemmelagde burgere og kosekveld med mannen. Borte bra, hjemme best, ingen protest! Ha en nyyydelig, lørdag dere. 

 

Flere
Artikler